Villa Sjöliden

Att fortsätta tipsa…

innehåller annonslänkar

Tjingeling raringar!

Äntligen onsdag… och genast tycker jag att jobbveckan känns lättare… inte för att den har varit jobbig, men det är alltid motigt innan onsdagen kommer. Det är bra konstigt det där att det oftast är tisdagar som är tyngsta dagen på jobbveckan!? Samma sak varje vecka… upplever ni samma sak när det kommer till tisdagar?

Igår när jag slutat jobbet fick jag åka hem till barnens morfar med familj och hämta barnen… Dom hade till sin STORA glädje fått bli hämtade på förskolan av sin moster och ”plast mormor”.

Väl där hemma fick jag och barnen en ”privat” modevisning av min lillasyster som varit och fyndat på Gina Tricot… Hon hade hittat så himla fina kläder och naturligtvis hade INTE jag med mig kameran!

Men hon hade i alla fall hittat denna snygga blus som hon matchade tillsammans med dessa snygga byxor!

Efter att ha blivit serverad en väldigt god och värmande soppa åkte vi hem och lade barnen,,, sedan tände jag fullt med ljus runt om i huset i hopp om att kunna få upp värmen i kroppen.

(liknande ljusstakar hittar ni här och min buddha hittade jag en gång för längesedan på NETTO)

Eller ja… det spelar ju ingen roll egentligen om jag är frusen eller ej… jag tänder ljus varje kväll i alla fall… tycker det hör denna mörka årstid till!

Idag tänkte jag fortsätta tipsa om olika fynd att göra denna ”svarta” vecka,,, Och jag vill börja med lite köksredskap…

Globalknivar (som är mina och Snickarens favoriter vad gällande köksknivar), En vakuumförpackare som faktiskt är så himla bra så klockorna stannar… alltså… Underbart bra om man vill frysa in eller bara vill att det ska gå snabbt att marinera köttet. Snickaren älskar sin som han fick i födelsedagspresent. Sedan dessa otroligt snygga Globalbestick vilket jag faktiskt själv funderar på att önska mig i julklapp.

Och med koden: BLACK har ni just nu 20% på dessa saker och hela sortimentet… så in och kika!

Själv blev jag ruskigt sugen på att klicka hem några av dessa underbara hyacintvaser,

 

Hoppas ni får en underbar dag<3

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.