Villa Sjöliden

Det finns en mening… och nya bryn!

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3

Måndag morgon och sjukstugan här hemma fortsätter med en liten Flisa med 40,5 graders feber. Helt utmattad och kräks om vartannat… Får hoppas att det vänder under dagen. Själv åker jag mot jobbet och håller tummarna att vi andra klarar oss från vad det nu är för elak bacill stackars Flisan åkt på (magsjuka eller influensa?)

Jag har funderat på en sak som jag vill dela med mig till er… En sak som jag tror stenhårt på… och det är att när man går igenom tuffa saker i livet (och naturligtvis bra saker med) så har allting en mening. Man kan oftast inte se det eller helt enkelt inte vill se det när man är mitt uppe i det och allt runt om kring känns som det rasar… Men när man har lyckats tagit sig igenom något jobbigt så blir oftast livet till det bättre.

Jag tror helt enkelt att man blir starkare som människa eftersom man blir en erfarenhet rikare och kan förstå andra människor på ett helt annat sätt.

Jag som själv har mått dåligt i perioder i stort sätt hela mitt liv känner att för varje jobbig ”dipp” jag har, blir så mycket starkare och klokare! Men jag kan absolut INTE se det när jag är mitt i det mörka… Men efteråt…

Det är många gånger jag har sagt och undrat… Varför just jag? Vad har jag gjort för att förtjänat att må så här? Men nu vet jag… Jag vill och tror att jag kan komma och hjälpa andra människor som befinner sig i liknande situationer…

Jag vet att jag frågade en väninna en gång som varit med om det värsta man kan vara med om, om det hade kommit något positivt ur den fruktansvärda händelse hon och hennes sambo just varit med om. Det svaret som hon då gav mig satte verkligen pricken över i:et… och då fick jag verkligen bekräftat att det finne en MENING med allt här i livet…

————————————————————————————————————————————————

Annars då? Jo jag måste ju visa er….

I fredags var jag ju iväg och gjorde mina ögonbryn hos Sofie som jobbar på My corner i Örebro och är utbildad inom Phi Brows… och jag säger bara WOW WOW WOW så NÖJD jag är!!!

Allt började med att hon med denna manick mäter ut ”det gyllene snittet” utifrån ens egna ansiktsform.

Sedan målar hon ut konturerna på brynen, vilket är det som också tar längst tid att göra under denna process.

Sedan när man godkänt formen på sina bryn är det dags att påbörja själva ”inrispandet” av färg i huden. Detta gör inte alls speciellt ont… utan det som gjorde ondast var att noppa ögonbrynen;)

Och nu ska ni få se en förebild innan jag visar upp slutresultatet…

Och titta på detta slutresultat…. ja himmel och pannkaka, så NÖJD jag är!!!!

Så vill ni ha ett par perfekt bryn och slippa kladda med ögonbrynspenna… hör av er till SofieMy Corner!

och sist men inte minst… eftersom jag varit så himla frusen och burrig idag så tänkte jag visa er några tröjor som gärna skulle få flytta in i min garderob!!!

Här, 2. Här, 3. Här, 4. Här, 5. Här, 6. Här

Just nu bor jag i denna tröja som är så fantastisk fin och skön att jag rekommenderar er ALLA att klicka hem en!!

Hoppas ni får en jätte fin måndag<3 

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kate

    Så sant det Du skriver. Visst är det svårt att se ljuset när man står i mitten av ett mörkt rum, men när dörren öppnas och ljuset sakta återvänder så ser man ju alla konturer allt skarpare… Hoppas Du kan ta till vara på Dina erfarenheter, vännen!
    Sååå snygga brynen blev, verkligen.
    Kraaam Kate