Villa Sjöliden

Att få ställa in farsdag!

innehåller annonslänkar

Hej på er fina läsare! 

Vill börja med att be om ursäkt för uteblivet inlägg under gårdagen… shame on me! Min ursäkt var att jag helt enkelt inte hann titta in till er då dagen gick i ett med två småttingar, presentköpande och middag hos svärföräldrarna.

Idag hade vi tänkt att ha lite kalkonmiddag här hemma för att fira Snickaren, min far och min farfar på farsdag… Dock blev det inte riktigt som vi tänkt oss då lilla Alicia började kräkas inatt… och fortsatt med det under dagen….

Ja vad ska man säga mer än att middagen snabbt blev inställd och att handsprit och frenetiskt tvättande av händer får symbolisera denna farsdag! -ORKAR INTE!

Dock var bordet redan dukat,,, vilket såg ut på detta sätt…

Jag bara älskar min FINA ljusstake från märket Im interior som gör sig så otroligt bra på vårat enorma matsalsbord i glasrummet och kan dekoreras efter säsong…

Dukningen bestod av liknande tallriksunderlägg här, Tallrik här, egensydda servetter men liknande här, bestick här som jag lindat in i jutesnöre och glas här.

Snickaren fick i alla fall öppna sina paket här hemma vilket bestod av denna och denna… vilket passar en matlagningsintresserad Snickare bra!

Vill även passa på att tacka er för den fina responsen som jag fick efter mitt väldigt personliga inlägg här om dagen,,, jag kommer fortsätta skriva om psykisk ohälsa… så fortsättning följer.

Nehepp, nu ska jag ta hand om lille Milian och underhålla honom medan Snickaren ligger nerbäddad i sovrummet med lilla Flisan<3

Ha en fin söndag kära ni<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Go kväll
    så tråkigt att behöva ställa in fars dag. Jag själv jobbade 8-20 så här blev det inget firande alls, dock fick pappan i huset sin present igår kväll av lill skruttan.
    Nu är det snart dags att sova ska jobba imorgon med sen får jag vara ledig en dag efter att ha jobbat lör-mån alldeles för dåligt med bara en ledig dag tycker jag.
    Ha en fin ny vecka
    kram Linda.