Snyggt till hemmet och pappa i fokus! – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Annons

Snyggt till hemmet och pappa i fokus!

innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3

Torsdag vilket innebär att det börjar bli väldigt nära till helg och lite efterlängtad ledighet! Det bästa med att jobba dagtid igen är att man uppskattar helgerna på ett helt annat sätt… Man är på något vis så där fruktansvärt avslappnad när fredagen kommer… ja på gott och ont, för nio av tio fredagar somnar man väääldigt skönt i soffan;) Konstigt det där… på veckorna tvingar man sig att vara uppe till i alla fall 22 på kvällarna, men så fort fredagen är kommen så slumrar man oftast till i soffan redan vid 20-tiden;)

Men på fredag är risken stor att jag kommer slumra till redan vid tre tiden då jag ska göra ett besök på My corner och äntligen göra mina efterlängtade phi brows!! ÄNTLIGEN ska jag slippa att måla i ögonbrynen var eviga dag! Förstå vad skönt när man råkar klia sig eller gnugga sig mot ögonbrynen och slippa situationen då halva ögonbrynet är utsmetat i halva pannan.. haha!

Om ni är nyfikna på Phi brows så kan ni gå in och kika på tjejen som ska göra mina på Instagram under namnet my_browbar där hon visar före och efterbilder.

Idag måste vi ju också fortsätta våran farsdagspresent guide… nu med att kika på lite snygga saker från Gant!

 

Ursnygga Chelsea boots här, klocka här, mössa här och t-T-shirt här.

Ett märke som alltid är och verkar förbi poppis!

————————————————————————————————————————————————

Och så klart kan jag ju inte låta bli att visa er lite andra godbitar… Surfade nämligen in på H&Ms hemsida och kikade runt lite… och hittade så mycket fina saker… här är några av dom…

Kudde i sammet här, Dekorativ glasbox här, Doftljus här, Spegel här, Hög ljuslukta här och vacker glaskupa här.

Sedan blev jag bra sugen på denna… den får nog läggas direkt i varukorgen!

Älskar verkligen inredningsdetaljer, vilket jag tror ni märkt om ni följt mig ett tag… 😉 Kan liksom inte få nog! Det är ju liksom detaljerna som gör inredningen enligt mig….

Ha en superfin dag kära ni<3

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kate

    Gant´s har alltid snygga saker till alla män.. Ha ha, ja skönt att slippa smeta ut ögonbrynen..;) Ja, den där fredagskänslan… Man börjar gäspa redan man stängt ytterdörren i jobbet… 😉 😉
    Önskar Dig en finfin dag, kraaam Kate

Annons