Farsdagspresenter och allt ordnar sig! – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Annons

Farsdagspresenter och allt ordnar sig!

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3

Idag tänkte jag öppna mig lite mer än vanligt för er kära läsare… För jag känner att jag måste få skriva av mig lite extra. Det är nämligen på så vis att det just nu är så himla många människor i min närhet som inte mår så bra av olika anledningar som jag däremot inte kommer gå in närmare på av respekt för dom…

Jag vet själv hur det är att må dåligt eftersom jag har lidit av mycket svår ångest ända sedan barnsben. Så svår ångest att man ibland känner att livet inte är värt att leva… fast man egentligen inte vill dö. Jag brukar sammanfatta känslan “jag orkar inte leva, men vill inte dö”… precis så är det i dom mörka perioderna.

Det jag vill säga med detta är… ATT DET ALLTID LÖSER SIG på ett eller annat sätt, bara men vill! Våga berätta för någon, vare sig det är en jobbarkompis, kompis eller någon annan person du litar på. Det finns alltid hjälp att få! Men det hjälper väldigt mycket att våga prata om det… det är i alla fall min erfarenhet!

 Vare sig man går igenom en livskris, psykisk ohälsa eller något annat jobbigt så finns det alltid någon som kan hjälpa! Våga bara prata… våga be om hjälp! Jag brukar säga att man måste bryta ihop i vissa stunder för att komma igen starkare<3

Och om man misstänker att någon runt om en INTE mår bra… våga fråga den personen… eller gå fram och säg.. “jag finns här, om du behöver prata”… det räcker ofta väldigt långt!

Jag kommer gå in lite djupare på detta ämnet någon annan dag!

——————————————————————————————————————————————-

Annars tänkte jag att vi idag skulle fortsätta våran fasdags-resa mot den perfekta presenten med ytterligare lite godbitar,,,

 

necessär här, weekendbag här, handskar här, armband här

 Ett par mysiga tofflor här och en snygg morgonrock här.

Jag kan säga att jag själv inte är riktigt klar med vad jag ska ge till min egna far och Snickare.. eller ja… vad barnen ska ge till Snickaren;)  Tycker att det är fasligt svårt det här med farsdagpresenter och presenter i allmänhet till dessa män, då jag inte alls har lust att ge trisslotter eller kalsonger 😉

Men i slutändan är det ju tanken som räknas, eller hur;) Men är man som jag… att man fullkomligt älskar att ge presenter till höger och vänster så kan det ibland bli lite trixigt!

Och en annan sak jag måste börja fundera på (då denna kom på posten idag) är vad jag ska fylla denna med för presenter… kul, kul!!!

Hoppas ni får en fin dag kära ni… och kom ihåg… allt löser sig<3

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jennifer

  Fint skrivet, jag själv har lidit av ångest och panikångest sen i somras och det är så jäkla tufft att prata om. Man vet att man borde men har så svårt att sätta ord på sina känslor och skäms över att belasta andra med ”sina bekymmer”. Men som sagt, det är superviktigt att ta hjälp och att prata.
  Hoppas du får en riktigt härlig fredag och en lugn och skön helg!

 2. MariaB

  Tack för att du tar upp detta viktiga ämne i din blogg! Har en tonårsdotter som mår dåligt av ångest och det är tröstande att läsa dina ord att allt ordnar sig. Kram till dig!

  1. villasjoliden
   villasjoliden

   Hej Maria!
   Vad tråkigt att höra att din dotter inte mår bra… tyvärr är detta allt för vanligt:(
   Jag kommer börja skriva en del om psykiskt ohälsa och om den resan jag själv gjort här på bloggen.
   Hoppas verkligen det kommer vara till någon hjälp<3
   Ha en fin kväll<3
   Kram Nathalie

 3. MariaB

  Tack för att du tar upp detta viktiga ämne i din blogg! Har en tonårsdotter som mår dåligt av ångest och det är tröstande att läsa dina ord att allt ordnar sig❤️ Kram till dig!

 4. Sofie

  “Jag brukar säga att man måste bryta ihop i vissa stunder för att komma igen starkare<3" Vad fint inlägg och vad viktigt att tänka på! Du är bäst!

 5. Linda

  Detta är ett bra ämne att ta upp tycker jag för det finns tyvärr allt för många där ute som mår riktigt dåligt.
  önskar dig en fin dag
  Kram Linda

Annons