Villa Sjöliden

Drömlampa och D-vitamin!

innehåller annonslänkar

God morgon raringar!

Vaknar upp till en morgon där solen börjar spricka igenom den tunga molnbildningen som dom senaste dagarna legat som ett tjockt täcke över länet… Så himla välbehövligt att äntligen få se lite ljus… liksom tanka lite d-vitamin vilket är lika med energi!

Jag som är en oerhört trött människa (och alltid har varit) vare sig jag sover mina 8 timmar om nätterna eller inte, behöver verkligen suga i mig D- vitamin så fort jag får chansen.

Nu när vi har de riktigt mörka månaderna framför oss är det mycket viktigt att (och det gäller oss ALLA)  tillföra kroppen extra D- vitamin. Och visste ni att många av de D-vitaminerna som säljs INTE är riktigt tillräcklig styrka för vad kroppen behöver… man ska alltså leta efter D-vitamin som har 50ug och tom ta upp till två tabletter dagligen. Att tillföra D- vitamin har visat sig hjälpa människor att bli av med sina depressioner. Så känner man sig trött och höst- vinterdeppig är det väldigt smart att testa att tillsätta vitamin för att se om det hjälper.

Bara ett litet tips från mig;)

Men hörrni… på tal om något heeelt annat… ÄNTLIGEN ska jag visa er en bild på min UNDERBARA DRÖMLAMPA som fått tagit plats i hallen… En strategisk utvald plats för denna underbara skapelse då det blir den första jag ser när jag kommer ner på morgonen och den första jag ser när jag kommer in genom ytterdörren 😉 PERFEKT!

Drömmen om denna lampa började för några år sedan då jag för första gången fick se den på en annan inredningsblogg… Den var då slut i sortimentet och gick INTE att få tag på trots frenetiskt googlande… Sedan har denna lampa… eller lampfot suttit som fastklistrad på min näthinna. Tro att jag JUBLADE högt när jag såg att den fanns i sortiment igen och nu till 50% rabatt!!! Det var liksom inget att fundera på i denna stund… och jag är så himla glad att den nu står här i min hall och att jag ska kunna njuta av den i måååånga år framöver!

Tänk vad sjukt det är… att man kan bli så himla glad av ett materiellt ting! Både lite skrämmande och konstigt… 😉 Men det visar verkligen vidden av att införskaffa sig saker som man verkligen tycker om och har funderat över att införskaffa länge!

Ni hittar denna UNDERBARA lampfot här inne och lampskärm här. Jag var förbi blomsteraffären efter jobbet idag och passade då på att köpa med mig några plantor murgröna som väntar på att få planteras ner i drömlampan.

Nehepp, dags att sätta fart på denna dagen så vi hinner med allt kalasande som står på schemat;)

Önskar er en riktigt fin lördag<3

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.