Villa Sjöliden

Det är väl okej att längta…?

innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3

Igår när jag var på jobbet och kikade ut genom fönstret så föll den första riktiga snön… Dock varade bara snöfallet i ca 10 min, och låg inte kvar på marken… men alltså, den känslan! Jag och min kollega jublade av lycka och skrek till de andra kollegorna att ”titta det snöar”… kan säga att de flesta var måttligt intresserade;) Men det var en sådan där riktig längtan efter jul som infann sig i kroppen och jag kände mig som ett litet barn för stunden.

När jag sedan åkte hem från jobbet passade jag på att veckohandla… och då mina vänner… ja då slank det med en och annan jultidning ner i kundvagnen.. 😉 Kunde verkligen inte hålla mig!

Blev så himla sugen på lite glögg och pepparkakor när jag satt och bläddrade i tidningarna… dock hade jag inget av det hemma, Tur var väl det… för jag kan egentligen tycka att det är liiiiite tidigt än så länge, men längta… ja det kan man väl få göra?

Började i denna stund fundera på att jag verkligen behöver införskaffa mig en ny glöggkanna med värmare då min gamla gjort sitt… Hur smidigt är det inte med en värmare?? Är även perfekt att använda till tekannan, om man vill hålla den varm en längre stund!

Den första hittar ni här, andra här och tredje här

Sedan skulle dessa underbart fina glöggmuggar mer än gärna få flytta in hos mig…

Ni hittar dom här

Annars var ju dessa oerhört söta…

Hoppas ni får en fin tisdag fina ni<3

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.