Villa Sjöliden

Paketkalender.. Hiss eller diss?

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3

Ojoj… vilken lång dag det var igår… kändes i både huvud och kropp redan vid lunchtid att jag mer än gärna hade lagt mig raklång och sovit någon timma. Tror dock inte att min chef och mina kollegor hade uppskattat det 😉 Men är det bara jag… eller är ni fler där ute som upplever tisdagar som den tuffaste dagen på jobbveckan? Jag tycker alltid man är som tröttast då!

Hoppas att dagen idag inte känns lika betungande… utan bara flyter på så där bra att när man tittar på klockan så har tiden bara försvunnit och det är dags att gå hem.

Alltså känner att jag måste förtydliga att jag älskar mitt jobb och mina kollegor… men inte tisdagar helt enkelt;)

Vet ni raringar,,, idag tänkte jag faktiskt ställa en lite fråga till er angående paketkalendrar till barnen… Vad tycker ni om det. Jag har varit ganska rädd för att börja med det eftersom man hör att det kan vara ganska tufft att sluta, den dagen det väl är dags för det…

Men jag är ju verkligen en person som ÄLSKAR att ge allt vad presenter heter…. ska tillägga att jag tycker det är minst lika roligt att få presenter själv;)

Snickaren tycker dock att det räcker med en chokladkalender till barnen…. men jag vet inte…. det kliar liksom lite i fingrarna när jag ser dessa fina kalendrar…..

Den första hittar ni här, andra här och tredje här.

Men När Snickaren såg min halvt besvikna blick när vi pratade om paketkalender så sa han att det kanske är bättre att ge ett paket i veckan istället för varje dag… ja och faktiskt så kan jag nog ta och hålla med honom, min kloka Snickare!

Tro att jag blev glad när jag insåg att tillverkarna av paketkalendrar tänkt på samma sak som Snickaren;) ….

Den första hittar ni här och andra här.

Detta är väl ändå så gulligt…. tror minsann att jag ska ta och klicka hem denna ifall jag nu bestämmer mig för att dra igång med detta;)

Även perfekt storlek på paketkalender för mor och farföräldrar att skaffa om nu dom skulle vilja ha något liknande till sina barnbarn.

Sedan när jag ändå var igång var jag ju bara tvungen att snegla lite på om man kanske själv skulle unna sig någon lite mer vuxen variant av adventskalender…

 

Men alltså gaaah vad sugen jag blev när jag hittade dessa kalendrar… Den första är för den som föredrar lakrits framför choklad och ni hittar den här. Sedan har vi en kalender som innehåller produkter från rituals, och vem gillar INTE Rituals liksom? Ni hittar den här. Sedan har vi en kalender för dig som gillar att ta hand lite extra om huden och ditt ansikte… ni hittar den här. Sist men inte minst… en kalender som det verkar vara riktigt hård åtgång på… NYX adventskalender… säger bara wow… den skulle jag gärna vilja unna mig själv! Ni hittar den här.

 

Ha en underbart fin onsdag fina ni<3

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna Zetterström

  Hej.
  Sedan min äldsta var ett par år så har vi kört adventspaket varje söndag i december. Då köper jag lite dyrare och roligare grejern än vad jag kunnat gjort till en paketkalender.
  Båda mina barn som är 7 och 11 vill fortsätta med denna hemmasnickrade tradition.. ?

  1. villasjoliden

   Åh men tack snälla för tipset… tror nog jag ska anamma din variant 😉
   Ha en jätte fin kväll<3
   Kram Nathalie