Villa Sjöliden

Konstig dag….

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3

Alltså himmel vilken konstig morgon det blev igår… Vaknade pigg som en lärka innan klockan ringde och allt var som vanligt. Hade på onsdagen fått ett telefonsamtal från en läkare jag träffat tidigare i veckan om en medicin jag ska få prova (anledningen till detta kommer jag gå in på vid ett annat tillfälle). Så jag tog tabletten tillsammans med min frukost som jag avnjöt medans jag satt och skrev gårdagens inlägg till er. När jag sedan satte mig i bilen för att åka till jobbet kände jag ett smått illamående komma krypandes… men tänkte att det nog var för att jag var trött… Kom till jobbet och kände mig inte alls pigg. Jag som annars är superglad på morgnarna vilket mina kollegor brukar reta mig för (eftersom dom inte alls är pigga och glada kl. 06.48). Vi hade morgonmöte och efter det fick jag rusa till toaletten då illamåendet tog överhand. Kan säga att jag tog mitt pick och pack och åkte direkt hem i rädsla för att ha åkt på något smittsamt!

Men när jag satt i bilen började jag fundera på den där tabletten jag tagit på morgonen… när jag kom hem tog jag genast fram förpackningen… gick in på FASS och googlade kommentarer. Japp… där stod det… det var tabletterna som gjort mig så makalöst dålig. Dock slapp jag springa till toaletten något mer… men med huvudvärk och yrsel så blev jag strandad under en filt i soffan.

Mejlade min doktor och fick snabbt till svar att jag INTE skulle fortsätta med dessa tabletter vilken kände himla skönt! För så här kan jag ju inte ha det…. Biverkningar from hell!

Det var i alla fall en fantastiskt fin dag utanför fönstren… så jag kunde njuta i glasrummet av höstens magiska färger som fullkomligt sprakade i det vackra vädret.

 

Idag mår jag i alla fall som vanligt och är redo för bloggträff idag… tjoho vad kul!

Men hörrni…. jag gick in en sväng på Mios hemsida för att kika om dom fått in lite nyheter… Tro att jag jublade inombords när jag såg att deras julsortiment börjat trilla in! … och några riktiga godbitar fanns förstås som är lika bra att klicka hem innan det tar slut!

Stilren adventsljusstake i guld här, en grå adventsljusstake med gulddetaljer här, svart adventsljusstake här (som påminner väldigt mycket om denna lampa) och speciell men mycket vacker julstjärna här som påminner mycket om denna.

 

En vacker ljusstake i marmor och guld här, glöggkaraff med värmare här, ljusspel här och en ljusstake som  man kan dekorera med kottar, paradisäpplen eller mossa med små pärlhyacinter i här!

Jamen ni ser ju…. och detta var bara några av massa godbitar som ni hittar här.

Nej nu måste jag fixa klart allt så jag kan möta upp Helenas enkla vardag och Sallys hus för lite samåkning till huvudstaden 🙂

 

Önskar er en jättefin fredag bästa ni<3

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.