Villa Sjöliden

Inredning med STORT I!!!

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3

Idag vaknade jag upp lite halvt sömndrucken…. hade svårt att sova igår kväll trots att jag var JÄTTE TRÖTT! Låg och vred och vände mig i vad som kändes som en evighet… Tankarna snurrade runt, runt om allt mellan himmel och jord… från allt jag planerar att packa med mig till fredagens ”bloggträff” till livet i största allmänhet. Tycker det är så fruktansvärt frustrerande att inte kunna somna när man vill… och vet att man ska upp tidigt nästa dag……….. segt! Så idag är jag med andra ord ganska så trött.

Mina oerhört söta ljuslyktor som jag brukar dekorera efter årstid (nu med murgröna i) finner ni här.

Men vi ska nog lyckas skaka liv i denna kropp idag också 😉

Hörrni, idag tänkte jag att vi skulle fortsätta att roa oss med lite inredningsinspo…  Vi ska nämligen ta oss en titt på en RIKTIG favvo webbshop som har så mycket fint att man storknar när man går igenom deras sortiment. Man skulle liksom vilja knäppa med fingrarna och bara flytta in alla vackra ting hem hit 😉 Gillar man klassisk, hållbar och elegant inredning så är denna sida som gjord för en!

Vilken webbshop tror ni jag pratar om……… Jo NEWPORT såklart!

Jag har här nedan valt ut några (enligt mig) vackra ting som inte kostar skjortan 😉 bra va???

Den otroligt vackra karaffen hittar ni här, bokstöd till antingen receptboken eller era coffetable- böcker hittar ni här, chanel bok här, elegant glaskupa här, ljuslykta här, och dekorationsfat här.

Sedan har vi mina absoluta favoritljusstakar som jag faktiskt har på flera ställen i huset… Ni hittar dom här. Så enkla och stilfulla… dock lav den lite dyrare varianten.

Sedan tror jag precis att jag hittade min absoluta DRÖMLAMPA… förstå att hänga denna maffiga över vårat matsalsbord i glasrummet…. tror dock inte att Snickaren går med på detta när han ser prislappen 😉

Men jag tycker ändå det är roligt med butiker som har något i alla olika prisklasser när det kommer till elegant inredning,,, STORT LIKE på det!!

Nehepp, nu är det dags att åka till jobbet!

Ha en fin dag bästa ni<3

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Hej
    Jätte fina saker du hittat att visa, dina ljusstakar med murgröna i var väldigt fina.
    Här har man fått lite förskolebaciller så jag är genom förkyld men lilla hjärtat är inte förkyld. Att just barnbaciller kan vara så ättriga.
    Vad roligt med blogg träff, jag själv ska jobba hela helgen så här hinns det inte så mycket mera än att fira en 30 åring på Lördag.
    Ha en fin kväll
    Kram Linda

    1. villasjoliden

      jamen visst är dom fina… älskar dom verkligen!
      Åh nej… ja det är nu den värsta tiden vad gällande baciller drar igång… bävar för när magsjukan börjar gå på fsk!!!
      Krya på dig<3
      Kram Nathalie