Villa Sjöliden

Njutbar dag och inredningsvecka!

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3

Ojoj vad jag är glad att kunna meddela er att jag hann med alla mina bestyr igår… och vädret… HELT UNDERBART och så knäppt att det kan vara så varmt i mitten av oktober!

Jag har varit så busy med alla mina ”hinna göra” saker idag att jag helt enkelt glömde bort att fota i det fina vädret… åh det grämer mig lite… hade vilja fotat barnen bland alla färgsprakande höstlöv. Men det ska ju iof vara fint väder imorgon med… så jag kanske hinner 😉 Beror helt och hållet på vilket mood barnen är på efter förskolan.

Hörrni… denna vecka kommer jag inrikta mig på lite olika inredningsbutiker och mina favoriter därifrån… och föst ut tänkte jag skulle vara Designonline som har väldigt mycket fina ting att tillgå 😉

 

Ljushus hittar ni här (väldigt fint att ställa fram nu till jul), FANTASTISK vacker kruka här, så snygg skål här och glöggmugg här.

 

Kruka här, ask här, ljushus här (som jag tänker klicka hem på direkten!) och lanterna här.

Sedan skulle jag väääääldigt gärna vilja att denna underbara skapelse fick flytta in hemma hos mig… det väcker ett väldigt stort vill ha begär hos mig och har gjort i flera år!  Står med andra ord högt upp på min önskelista!

Nehepp, dags att ta tag i denna ljuva måndag!

Ha en fin dag kära ni<3

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.