Villa Sjöliden

Att stanna upp…

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni!

Åååh igår när jag kom hem från jobbet (som förövrigt gick mycket bättre än i förrgår) blev jag ståendes en stund i trädgården… Det slog mig att det var så himla vackert… hösten med alla färger som speglade sig i vattenytan. Ibland är det så himla skönt att bara komma på sig själv med att stanna upp och njuta… liksom insupa dom små sakerna vi har runt om oss. Lättare sagt än gjort i vårat stressade samhälle!

Och vilket underbart väder…. 18 grader och stråååålande sol! Det bästa är att ser ut att hålla i sig hela helgen!

Vet ni…. jag börjar bli riktigt sugen på att ta tag i att börja träna… helt enkelt för att bli piggare.  Alla som känner mig vet att jag verkligen INTE är en person som gillar att träna;) haha! Men nu har jag alltså börjat känna ett sug till att anmäla mig på något roligt pass… bodypump el zumba… ja något roligt till bra musik! Jag är ju en gammal dansare, så något med bra musik involverat känns givet;)

Skulle dock behöva införskaffa mig lite nya träningskläder i och med att det var X- antal år sedan jag var ganska så mycket hurtigare än vad jag är nu. Funderar på dessa eller möjligtvis dessa som föll mig i smaken….

På kvällen blev jag så rysligt frusen… så jag spenderade kvällen här ute medan Snickaren, min pappa och lillasyster kikade på hockey. Så himla mysigt med en sprakande (värmande) brasa och en massa tända ljus! Det är dock inte mig ni ser på bilden i soffan.. haha! Nej det är lilla Flisan som kikar på Paddan;)

 

Sedan tänkte jag ge er ett litet tips att kika in och bli medlemmar på denna sida… grymt bra mode och andra fina ting till grymt bra priser…

Ni hittar bland annat dessa godbitar där…

 

 

Sedan denna fantastiska sida som jag ganska nyligen upptäckt som har såååå mycket fint till WOW priser! Blev riktigt sugen på att klicka hem denna fina från ett av mina favoritmärken!

Nehepp, dags att bege sig mot jobbet…. sen blir det att NJUTA av en efterlängtad helg!

Ha en fin dag bästa ni<3

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.