Villa Sjöliden

Äntligen fredag och ny inredning

innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3

Äntligen freeedag och helg igen… tjohoo… fredagsfeelingen är på topp här hemma med glada kids som väntar på att pappa ska komma hem tidigare från jobbet.

Här ser ni att jag har gjort om lite på hyllan ovanför vår tv-soffa. Blev så himla nöjd att även få in lite höst-murriga färger här.

Mina nya posters hittar ni här inne, liknande ljusstakar här, bästa ljusslingan som lyser upp hyllan så fint om kvällarna (ska tilläggas att min har hållit i över 4år!!!) här ,konstgjord blommor här och här.

Ja jag är så nöjd att jag bjuder på ytterligare en bild;)

 

Nu väntar jag bara på tre nya kuddfodral till soffan, sedan är höstdekorationen klar i tv-rummet;) då kommer ni få en helhetsbild…

Igår var jag ju som sagt ute och på lite svampjakt…

Titta vilken vacker syn!!! Och inte en enda falsk kantarell i skålen… I made it! Det tog sin lilla tid att rensa men när det gäller kantareller är det ju faktiskt värt det… eller var säger ni? Jag skulle dock behöva införskaffa mig en ordentlig svampkniv så man kan rensa direkt i skogen… nu när jag är så HIMLA duktig på att hitta svamp haha! 😉

Får se om jag lyckas lura med barnen på en skogspromenad nu på förmiddagen… då kanske vi har turen med oss och hittar lite mer;)

Idag kan det nog bli så pass att vi unnar oss varsin svampmacka till fredagsmyset;) resten får frysas in till kommande hjortstekar då vi nästan alltid gör en magisk god kantarellsås till.

Ha en fin fredagskväll fina ni<3

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anneli Österström

    Så härligt med kantareller. Vi ska också ut i skogen till helgen och förhoppningsvis få med oss några gula godingar hem. Längtar så efter en kantarelltoast. Att steka kantareller med lite finhackad rödlök och sedan smaksätta med salt, peppar och lite timjan innan grädden hälls på är ju bara såååå gott. Vet att vi alla har våra egna smaksättningar… Önskar dig en Trevlig helg!

    1. villasjoliden

      Jamen visst är det helt underbart att man kan hitta dessa små gula delikatesser ute i skogarna☺️ Hoppas du hittade mycket svamp?? Hopps du haft en fin helg… kram Nathalie