Villa Sjöliden

Höstig inredning

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3

Så var det torsdag igen vilket betyder att helgen är väldigt nära. SKÖNT!

Igår tog jag en sväng förbi Jacobssons möbler och MIO för att kika på lite höstiga nyheter, och ojoj vad mycket fint det börjar komma in i butikerna nu. Det blev en del små ting som fick följa med hem;)

Bland annat denna tjusiga ljusstake som ni hittar här (finns även i svart och guld) och en vinröd lampskärm som ni hittar här. Det blev genast mer mysigt och höstmurrigt;) I ljuslyktan ställde jag mitt favorit-doftljus som ni hittar här. Visst är ljuslyktan snarlik denna populära ljusstake? Det fanns även en annan ljusstake som faktiskt var ännu mer lik… denna, fast till betydligt bättre pris,

Jag är ju en av de få personer som inte har hoppat på mässingstrenden som fullkomligt överöser butikerna sedan ett par år tillbaka. Jag tror nämligen att den inte kommer att hålla i sig så länge till och väljer därför att satsa på ”enligt mig” det mer hållbara silver och kromtrenden;) Fast nog tycker jag att det är vansinnigt snyggt med den guldiga inredningen. Ibland får man helt enkelt hålla tillbaka för grupptrycket;)

En liten spegel som ni hittar här och fyra ljusstakar från Ernst som ni hittar här inne fick även följa med hem och placeras på murstocken i tv-rummet. Denna plats är grymt svårfotad så ni får hålla till godo med en lite halvdan bild;)

Det har även flyttar in lite fler saker som jag tänker visa er imorgon:)

Idag tänkte jag göra ett nytt försök i svampskogen… sist gick det ju lite si så där eftersom jag fick kasta det mesta… Jo det var mestadels falska som jag plockat… haha, jag är så himla dålig på svampplockning! wish me luck! Tur att vi får lite svamp av Snickarens farmor varje år,… så vi överlever mina felplockningar;)

Ha en fin dag bästa ni<3 

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. villasjoliden

      Ok den är jättegammal, så jag kommer tyvärr inte ihåg vart den är från, men skulle gissa PR- home ☺️ Kram nathalie