Villa Sjöliden

Vackra, användbara festklänningar

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3

Ny morgon och pigga och friska barn som ska iväg till förskolan. ÄNTLIGEN! Milian var feberfri under hela gårdagen och jag kan säga… det är inte lätt att underhålla en uttråkad fyraåring när regnet fullkomligt öser ner utanför fönstret. Ni som följt mig ett tag vet ju att vi har haft problem men lämning av Milian på förskolan. Därför tog vi en lugn dag hemma och jag var väldigt noga att förklara för honom (när dom uttråkade suckarna kom) att det inte är så himla roligt att vara hemma och vara sjuk. Det slutade i alla fall med att Milian tyckte det skulle bli väldigt roligt att gå till förskolan idag. Med andra ord hoppas jag att lämningen går lite mer lättsamt idag;)

Titta, här över tvsoffan fick en av min beställda posters hamna. Ska dock byta ut dom andra två tavlorna från vanillafly till något mer passande.

Här ser ni två ljuslyktor som ni hittar här, och statyn verkar vara utsåld men är härifrån.

Denna svart ljuslykta fyndade jag i våran lokala ica- affär i förrgår. Ordinarie pris 169 och nu var det 50% på den. Alltså, man kan hitta oväntat mycket på vårat ica i Rönneshytta;)

Vad gjorde vi annars under gårdagen? Jo vi tände ljus i heeela huset, bäddade ner oss i soffan och kikade på film. Sådant som man gör när man är sjuk! Så mysigt när regnet smattrade på fönsterrutorna.

Jag är sugen på att klicka hem några fina festklänningar som passar till höstens och vinterns festligheter. För finns det något bättre en än riktigt ”bra att ha” klänning som funkar till de flesta tillställningarna.

Hittade några fina varianter som jag tänkte jag skulle visa er….

Rostfärgad klänning hittar ni här, svart lite söt-stilig klänning här, lejongul klänning här och en svart maxiklänning här.

Röd klänning här, svart fodralklänning här, grön omlottklänning här och svart klänning här.

 

Nepp, nu är det dags att bege sig:)

 

Ha en fin dag bästa ni<3

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.