Villa Sjöliden

När man firat en Snickare!

Innehåller annonslänkar

God morgon finaste ni<3

Hej och hå vad vi kalasade här hemma igår. Släkten strömmade in vid kl. 11 och mumsade på nybakta vaniljbullar, silviakaka och kladdkaka (snickarens favorit). Det är bra fint och mysigt när alla nära och kära är samlade under samma tak och skrattar, mumsar och pratar i munnen på varandra.

Jag hade dagen till ära på mig lite leo-mönstrat från H&M.

Snickaren blev nöjd och glad över alla fina presenter som så klart hjälptes till att öppnas av barnen;) Jag tycker det är så roligt när barnen ska hjälpa till och öppna paket… det rivs och slits i pappret och deras förväntningar är skyhöga över vad som ska komma fram. Vad fick han då… jo bland annat denna, denna och denna. Det märks ganska tydligt vad hans intressen är, den där älskade Snickaren;)

När alla paket var öppnade var det lilla Milians tur att insjukna i hög feber… suck… så han somnade, varm som en kamin i Snickarens famn och sov som en stock i ca två timmar i soffan, inlindad i en filt. Stackaren, jag som trodde att han skulle klara sig. Det blir helt enkelt en vab- dag till idag.

Medans lilleman sov så åkte gästerna hem en efter en och jag och Snickaren gjorde oss i ordning för att utöva vår demokratiska rättighet, självklart för allas lika värde. Vi fick dock gå fram och rösta i omgångar. Tur att vallokalen var ynka fem minuters promenad hemifrån.

Ha en fin dag bästa ni<3

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.