Villa Sjöliden

Lys upp höstmörkret!

innehåller annonslänkar

God förmiddag kära ni<3

Idag är vi äntligen friska och krya här hemma och det är minst sagt full fart. Lika synd som man tycker om dom små liven när dom är sjuka så kan det faktiskt vara skönt att få en liten paus i ”härjandet” när som inte orkar vara på benen;)

Jag kom i alla fall iväg en sväng igår och kunde uträtta några ärenden under gårdagen. Tre tavelramar fick följa med hem från det blå-gula varuhuset då jag fått hem så fina posters som ni ska få se här någon dag. Jag hade en tanke på att hänga dom i sovrummet, men funderar nu på att kanske placera dom över vår soffa i tv-rummet. får klura lite på det.

Sprang även förbi en butik som hade fått in lite höstnyheter bland grymt snygga mobilskal från Ideal of sweden. Jag blev så klart rysligt sugen på att införskaffa mig ett nytt. Just nu har ni 20% med kod NEWSEASON.

Jag hittade även två små söta ljuslyktor inne på Lagerhaus som jag tänkte placera någon liten grön kvist i. Eller varför inte en liten rönnbärskvist nu när hösten är här, Älskar lyktor som man kan fylla med vackra ting efter årstider. Dom fick placeras på min nyinköpta bricka som jag blev så himla nöjd med, ni hittar här.

När vi ändå är igång och pratar ljuslyktor tänkte jag att vi skulle ta oss en titt på vad för typ av ljusstakar som är inne just nu. Kommer ni ihåg att jag nämnde för er i ett tidigare inlägg att det konstiga och oväntade är väldigt inne nu i höst. Vad är då bättre än att köra på lite elegant och speciella ljusstakar/ lyktor som fångar vår uppmärksamhet?

Ljusstake apa hittar ni här, Klättrande apa här, palm här och elegant lilja här som det är en gym rea på.

 

Ljusstake påfågel hittar ni här till grymt pris, dom vansinnigt konstiga och snygga bläckfiskljusstakarna hittar ni här (är grymt sugen på en av dessa) och stor påfågel här.

Man kan ju lugnt säga att det är djuren som dominerar i år på många sätt i inredningen och i modet.

 

Idag ska jag ge mig på lite olika bakverk eftersom det vankas födelsedagskalas imorgon för våran älskade Snickare<3

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Hej
    Vilka fina olika ljusstakar du visar, den där från Indiska missade jag helt när jag beställd från dem, det var ju synd den var ju jätte fin.
    Här har vi haft feber barn torsdag och fredag, men nu verkar hon piggare igen så det är skönt.
    Idag har det varit en lugn dag vi tog lunch på Wäsby magasin sen gick jag runt i butikerna och kollade, det som följde med hem var 2 klänningar till dottern en från märket Hummel och den andar från Noa Noa jätte söta. Jag själv köpte inget till mig men jag har en massa saker och skulle egentligen behöva rensa, men oj så dålig jag är på det där rensandet inte klokt.
    Ha enfin kväll
    Kram Linda
    här vankas det grillat till middag.