Villa Sjöliden

Vab-dag och villhöver plagg!

innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3

Hur har ni det i stugorna? Här hemma är det fortfarande en krasslig liten tjej som helst vill ligga och titta på film och käka piggelin. Tack och lov är det bara feber som spökar, men en väldigt hög sådan:( Lilla pluttan! Hoppas att vi andra klarar oss.

Igår kunde jag i alla fall ta itu med lite städning här hemma trots sjukstuga. Skönt att få bort alla dammråttor;) så nu är allt skinande rent igen!

Idag skulle jag behöva åka iväg en sväng till gallerian, åka förbi Ikea och blomsterlandet. Jag får invänta tills Snickaren kommer hem eftersom jag inte vill släpa med mig en liten sjukling och uträtta ärenden.

Idag tänkte jag visa er lite ”Villhöver” plagg som jag hittade när jag satt och slösurfade lite… alltså butikerna kryllar av fina plagg just nu, och jag tänkte visa er några av mina favoriter;)

Ursnygga byxor, fantastiskt tröja att matcha med ett par marinblå eller senapsfärgade byxor, den galet populära leopardkjolen, och en snygg svart topp att matcha kjolen med, En En stilren klänning, röd leopardklänning, en sjukt snygg omlottklänning med löv (höstigt värre), Leopardklänning.

En stilren mörkröd blus, vacker blus med hög krage, volangblus och ytterligare en variant på leopardklänning.

 

Ha en fin dag kära ni<3

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.