Villa Sjöliden

Höstboosta ditt hår och hy!

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3

Igår tog jag mig ut i skogen för lite svampplockning må ni tro… ja ni hörde rätt… plötsligt händer det;) Jag är en människa som egentligen älskar att vara ute i skog och mark… men har sedan jag fått barn fått så himla svårt att hitta motivationen att ta mig ut i skogen. Men idag, ja då kom jag ut minsann;) Kantarelljakt stod på schemat och det blev en hel del faktiskt… dock tror jag att jag kommer att få sortera ut några falska. Det vimlade nämligen av falskisar överallt och då kan jag tycka att det är så svårt att skilja dom från riktiga kantareller trots att jag googlade på bilder.. haha!

Lagom när jag var klar så ringde telefonen och jag fick snabbt åka till förskolan och hämta en sjuk liten Alicia. Väl hemma konstaterades 39 graders feber och nu ligger hon utslagen i saccosäcken och kikar på film. Lilla pluttan<3

Idag tänkte jag skulle tipsa er om lite härliga produkter till håret och huden. Med tanke på att vi haft en sådan varm sommar och vi har vistats mycket ute i solen så är det hög tid att ta hand om oss själva lite…

Vi börjar med håret tycker jag.

 

Efter denna sommar så har i alla fall mitt hår blivit väldigt slitet av alla salta bad och stekhet sol. A och O är att hitta ett bra schampo och balsam som återfuktar, Dessa tycker jag är så bra och ger dessutom en fin glans i håret och får ditt färgade hår att bevara färgen extra bra. Just nu är det 35% på dessa;)

Näst ut är en bra inpackning (som man alltid ska använda mellan schampot och balsamet). Denna inpackning är suuuper bra och återfuktar ordentligt!

Om man sedan vill styla håret, vilket de flesta av oss gör på något sätt så är det väldigt viktigt att ha ett bra vårdande värmeskydd i håret. Denna kan jag varmt rekommendera. Den motverkar även friss och kluvna hårtoppar vilket är ett stort plus!

Vill man sedan ha en volymtouch i håret så är denna produkt perfekt att ha i hårbotten för att sedan föna upp volymen.

Ett toppen bra hårspray som inte ger det här hårda och klibbiga intrycket är även bra. Detta hårspray är nr 1 för mig, och då ska ni veta att jag är väldigt kräsen vad gällande hårspray;)

Vill man ha ytterligare volym i sitt hår så brukar jag ha i lite av denna när jag fönat håret. Just nu är det grymt bra pris på detta volympuder!

Sist men inte minst, mitt absoluta måste i nytvättat, handdukstorkat hår… ni hittar produkten här.

 

Näst ut kommer ett tips på hur du får en fräsch hy med hjälp av grymma produkter;) Håll i er nu…

 

En bra dagcreme som tar bort trorrhetsrynkor och bidar till en bättre elasticitet. Motverkar cellskador, förbättrar cirkulationen och ger en bättre hudton, Den är även otroligt skön och man känner verkligen att fukten tränger in långt.

Sedan har vi ett bra nattserum som ni bara måste testa! Den gör mer eller mindre under med huden!

Sist men inte minst två absoluta favoriter enligt mig! En ansiktsmask som peelar och ger en otroligt fin lyster. Efter att man har använt denna känns huden ordentligt uppfräschad. Det som är viktigt att tänka på här är att snabbt återfukta huden efter användning och antingen kör man sin dag/ nattcreme eller denna otroligt sköna guldmask av samma märke som ger en gym återfuktning.

 

Ha en fin dag kära ni<3

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.