Festfix och modenyheter – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Festfix och modenyheter

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3

Äntligen är fredagen här och helgen är så välkommen så;)

Idag så blir det festfixande hela dagen lång… tjuvstartade faktiskt lite lätt igår med att i stort sätt fixa klart dukningen;) Så typiskt mig… men jag tycker det är skönt att ha den klar så kan jag fokusera på att fixa med städning och efterrätt idag istället;) För när man har kräftskiva är väl ändå dukningen det man vill lägga mest krut på? Eller i  och för sig anser jag att dukningen alltid är viktig när man har gäster;)

Medans jag grejade med tallrikar, blomsterarrangemang och kräftattiraljer passade jag på att tända en värmande brasa och lite ljus för att få upp värmen och mysfaktorn (blir lite mysigare att hållas då). Jag tycker att det är så himla mysigt att ÄNTLIGEN få tända en massa ljus och brasor i kaminen. Det liksom händer något i kroppen då som får mig att slappna av och bara njuta av allt runt om mig.

Mer av dukningen får ni se imorgon;)

Nu tänkte jag att vi skulle göra ett sista inlägg på temat Fashionweek (sen ska jag ge mig, lovar;)

Föst ut idag tänkte jag att vi skulle titta på några godbitar ur Ida Sjöstedts höst/ vinter kollektion som andas feminin skönhet…

 

 

Klänning här, blus här och jacka/ kavaj här

Sist men inte minst tänkte jag att vi skulle kika på J Lindebergs kollektion som istället är en lite mer strikt men väldigt elegant kollektion.

Blus här, klänning här och byxor här

Nej nu ska jag dra igång med alla måste här hemma så allt blir klart till kvällen festligheter;)

Ha en fin fredag kära ni<3

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Det där med att fixa dukningen dagen innan fest är ju bara så skönt, det gör jag med bara för att kunna koncentrera mig på annat på fest dagen.
    Hoppas ni får en riktigt fin fest
    Kram Linda