Äntligen ett rent hem! – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Äntligen ett rent hem!

innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3

Äntligen är helgen här, eller ja… den började ju igår för mig och barnen;) Väldigt skönt i alla fall!

Igår bestämde sig barnen för att vakna ganska tidigt för att vara dom, vilket var runt 06.30! Jag kan säga att det var en trött mami som mer än gärna hade sett att barnen kunde passa på att sova ut nu när vi ändå var lediga… HAHA I wish;)

Men eftersom vi alla var uppe med tuppen så tänkte jag att jag då kunde passa på att göra mig av med alla dammråttor som konstigt nog dyker upp väldigt fort i detta hus…

Så medan barnen låg i soffan och kikade på barnprogram så passade jag på;)

Jag vet att jag har sagt det förr, men det FINNS verkligen ingen härligare känsla när allt är städat och klart! Den fräscha doften som sprider sig i huset är svårslagen.

Mot slutet av städningen började barnen bli rastlösa och krig utbröt mer eller mindre mellan dom små trollen. Det är inte helt lätt med en liten kille med fyra års trots och en tvååring med två års trots;) Tur att Snickaren överraskade med att komma hem tidigare från jobbet så han kunde stimulera dom med lite utelek, nu när mamsen var så tråkig;)

Ett nystädat kök<3 Det och toaletten tycker jag är allra viktigast att hålla rent. Bryr mig verkligen inte om jag kommer hem till någon annan och det är stökigt eller lite dammigt, men om inte badrummet och köket är rent får jag lite halvt panik!

Väggdekorationer som jag har använt som insynsskydd/ stänkskydd hittar ni här. Diskmedelspump här och och diskborstställ här. KitchenAid här och den snygga plåtlådan att förvara baginboxvinet i finns här (mycket snyggare än en ful baginboxkartong, som i vårat fall oftast står och samlar damm).

Ett nystädat glasrum<3 Som ni ser har det fått flytta in två citronfikusar i fönstren och en svart lampskärm (sååå nöjd) som ni hittar här. EOS lampor finns här, kuddfodral här och här. Sittpuffarna har jag hittat härinne. Sofforna och fåtöljerna är härifrån.

Är helt förälskad i dom nya kuddfodralen! Ni vet, när man tycket något blir så bra att man måste gå dit och njuta av synen flera gångerr om dagen, haha!

Efter städningen blev det en paus i soffan för att njuta av utsikten ner mot sjön. Det är verkligen avkoppling för mig.

Vedställ hittar ni här.

Ha en fin lördag kära ni!

 

 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MariaB

    Hej!
    Tack för din fina och inspirerande blogg!
    Ditt runda vita glasbord i glasrummet är så snyggt, var har ni köpt det? Tack på förhand!