Att hålla sig varm och snygg till hösten – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Att hålla sig varm och snygg till hösten

Innehåller annonslänkar

Hej raringar<3

Nu när vädret verkar ha slagit om med full kraft och det helt plötsligt är mycket mer kyligt än det varit på flera månader, tänkte jag att vi skulle kolla in utbudet på lite snygga ytterkläder. Visst är det något speciellt när det kommer till hösten och dess modetrender… Man får liksom inte nog;)

Kommer ihåg när man var liten och fick åka iväg med mamma för att handla nya höstskor och jacka… det var STORT! Eller när man åkte iväg till våran kära huvudstad, vare sig det var en utflykt med skolan eller med sina föräldrar och kunde passa på att shoppa kläder inför hösten. Skillnaden nu är att (i alla fall jag) man vill ha varma och bekväma kläder. Hittade man en snygg jacka som egentligen var liiiite för kall, så struntade man fullkomligt i det;) Kan det ha något med åldern att göra,  och att man kanske har blivit lite klokare!? 😉

Men alltså hur snyggt? Jackan som ser ut att vara så himla skön hittar ni här. Skorna (som jag själv har) är dom skönaste höst/ vinterskor jag någonsin haft! Dom är skönt fodrade vilket gör att det känns som att gå på moln… ÄLSKAR DOM! Fint att kombinera färgen på jackan med vinrött, halsduken hittar ni här och mössan här.

Här kommer en stilren look med en kappa som är så himla fin! Dessa skor tar ner den feminina känslan som jackan förmedlar och jag skulle köra på denna halsduk och mössa till.

Denna kombo skulle jag lätt kunna tänka mig i höst/ vinter. En superfin duffel tillsammans med ett par mörkbruna klackar, en beige halsduk och ett par handskar som matchar färgen på skorna.

Slutligen har vi en tuff grön kappa tillsammans med vinröda accessoarer, Såååå snyggt! Skorna hittar ni här, mössan här och halsduken här.

 

Ha en jätte fin torsdag fina ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.