Villa Sjöliden

Sommarens sista dopp?

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3

Igår begav sig jag och barnen mot Örebro för att uträtta lite ärenden innan förskolan drar igång på onsdag.

Klippning av en liten Flisa och nya höstskor stod på inköpslistan. Vi började med klippningen som gick utmärkt för att vara en liten 2 åring med myror i rumpan. Mot slutet av klippningen började dock ungen ta på frisörens bröst och undrade ”vad hon hade där?”… Både jag och inte minst frisören blev rätt chokade av situationen och visste inte riktigt vad vi skulle säga… Men Flisan fortsatte och berättade snabbt att ”du har samma tuttar som mamma” och då brast det för oss båda, vi skrattade högt och länge och förklarade att även lilla Flisan minsann också hade ett par egna tuttar och att dom en vacker dag skulle växa och bli stora;) haha! Ja herregud, dessa små liv… och speciellt Flisan som inte är blyg för fem öre!

När vi var klara med klippningen och barnen fått varsin klubba som dom nöjt smaskade i sig hade moi lovat barnen en lunch på MCD. Ja… vad gör man inte för att muta de små;)

Mätta och belåtna fortsatte vi våran bilfärd mot Kumla och Kavats fabriksbutik för att titta på skor till barnen. Måste verkligen berömma personalen inne på Kavatbutiken för deras fina och hjälpsamma bemötande varje gång vi är där. Tänk vad mycket det gör<3

Hittade vi några skor då? japp, men Flisans färg hade inte kommit in till butiken ännu så vi köper båda skorna när även hennes skor finns i lager.

Dessa vattentäta, fotriktiga skor får pryda barnens fötter i höst, ni hittar dom här. Det är verkligen alltid ett säkert kort att köra på Kavat till barnen… riktigt bra kvalité och vi har alltid varit MER än nöjda!

Nu styrde vi kosan mot barnens mormor som även hon bor i Kumla, för lite kvalitétstid. Badväskan var naturligtvis med och tur var väl det, för det blev ju riktigt varmt! Kanske var sommarens sista bad? eller vad tror ni?

Var tvungen att prova dom nya solsängarna som införskaffats till poolområdet och dom var både snygga och väldigt sköna, Ni hittar dom här.

Så klart hade mormor fixat fika till allas stora glädje;) en del lite mer glada…;)

 

Kommer ni ihåg bilden jag visade från min mammas kaffehörna för någon vecka sedan… nu har platsen även fått ett fantastiskt fint parasoll som verkligen gjorde hörnan mer ombonad!

Visst blev det mysigt? Som ett litet rum, där man kan söka svalka även på eftermiddagen när solen lyser upp deras baksida.

Detta superstora och ursnygga parasoll hittar ni här , och just nu till 28%, så skynda att fynda;) Sedan har vi den fina bambusoffan som ni också hittar här.

Bänken hittar ni här, fåtöljerna i bambu är från samma ställe, men tyvärr slutsålda. Bordet hittar ni på granit och mattan på rusta:)

Ha en fin tisdag bästa ni<3 

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Victoria

    Kommer faktiskt ihåg när du var liten och var med mej på Systembolaget & ville visa alla dina nya trosor och drog glatt upp kjolen…på tal om pinsamt & lite gulligt! Kram moster ?!