Villa Sjöliden

Mina must haves i badrumsskåpet

innehåller annonslänkar

God morgon raringar<3

Igår hade jag en sådan där oerhört rastlös dag, men liksom ändå inte kommit mig för att göra något. Vad knäpp man är ibland, varför inte bara ta sig i kragen och göra något när det kryper i kroppen? Nej då kände jag mig för trött så allt blev bara pannkaka med dagen. jaja, det kommer nya dagar och man kan inte var på topp jämt eller hur?

Idag ska vi en sväng till det blå-gula varuhuset för att spana in någon bra garderob som barnen kan förvara sina kläder i på övervåningen. På eftermiddagen/ kvällen kommer ett par vänner över med sina barn som är i samma ålder som våra. Jag tycker det är så himla skönt när barnen kommer upp i den åldern när dom får ut något av varandra och kan leka tillsammans (en stund i alla fall) utan bråk och stök;)

Idag tänkte jag visa er några favoriter i badrumsskåpet som jag VERKLIGEN inte kan vara utan.

Det fösta på listan är den mest fantastiska doft ni kan tänka er. Kommer ALDRIG kunna byta ut den mot någon annan, och då ska det tilläggas att jag haft en hel del parfymer genom åren. Så nästa gång er parfym börjar ta slut eller om ni bara är sugen på en helt ny doft, VÄLJ DENNA! NI kommer inte bli besvikna. Jag får alltid frågan om vad det är som doftar så fantastiskt när jag bär denna. Ett säkert kort med andra ord;)

Nummer två är den bästa maskaran (enligt mig) som någonsin gjorts. Jag har själv ganska långa men icke böjda ögonfransar och behöver ha en maskara som ger mycket volym. Alltså denna gör underverk, utan att klumpa och ge ett för sminkat intryck.

Nummer tre är en consealer som jag använder för att ljusa upp mörka partier runt ögonen efter jag lagt min bb Cream/ Foundation. Det ger ett piggare intryck helt enkelt.

Nummer fyra är en ögonbrynspenna som är makalöst bra och ger ett naturligt intryck. Men det bästa är att man aldrig behöver vässa den;) woop, woop!

 

 

 

 

 

Sedan har vi Isadoras highlighter som jag både använder som rouge genom att blanda den ljusa och mörka färgen på paletten, och sedan avslutar med den ljusa färgen vilket fungerar såå bra och ger en riktigt fin färg.

Nummer två här är ytterligare en highlighter man kan använda om man vill ha ännu mer lyster och den är så himla fin och ger ett sådant där lagom skimrande intryck. Isadora har verkligen lyckats bra med dessa två produkter!

Nummer tre är en finishing primer som man avslutar hela sminkproceduren med, och får din makeup att sitta hela långa dagen!

Nummer fyra är en otroligt dryg och skön bb Cream som jag använder för att få en mer naturlig täckning i ansiktet, himla bra!

 

Nu kommer vi till stylingen av håret, vilket alltid har varit väldigt viktigt för mig;) Först ut har vi i alla fall ett volympuder som man applicerar i hårbotten för att sedan gnugga in vilket ger den helt klart bästa och mest hållbara volymen. Här har jag också testat vääääldigt många produkter, men det slutar alltid med att jag går tillbaks till denna;)

Nummer två och tre är två olika hårsprayer som jag använder flitigt. Jag kunde inte riktigt bestämma mig vilken jag tyckte var bäst så båda fick åka med i detta inlägg;)

Nummer fyra är en hårolja som jag tipsat om innan, den är helt outstanding. Den appliceras i handduks torkat hår och gör inte håret det minsta flottigt;)

Så, nu vet ni om mina absoluta must haves i badrumsskåpet;)

Ha en fin dag kära ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.