Victorias Stil

NY TAVELVÄGG

I samarbete med Desenio

 

Hej fina ni♥

Nu ska ni få ett grymt tips på hur ni kan göra er egna tavelvägg. Jag har precis fått upp mina fina posters och det blev verkligen så himla bra och gjorde så mycket för hela intrycket i rummet.

Jag har ju tidigare haft mina tavlor ståendes på byrån men äntligen så tog jag mig i kragen (med hjälp av min man) och satt upp tavlorna på väggen, och WOW säger jag bara vilket lyft det blev. Så galet snyggt!

Jag började med att kika runt bland alla postersoch beställde sen hem mina favoriter och ramar som passade bra till mina val. Ramarna finns i massa olika utföranden och material och det finns verkligen så himla många fina posters att välja mellan, så räkna med att få beslutsångest över vilka posters du ska välja hihi..

På hemsidanfår du massa inspiration och super bra tips på hur du kan mixa och matcha olika kombinationer som passar bra tillsammans.

Du hittar även ett grymt verktygdär du kan bygga din egna tavelvägg och ändra direkt på sidan vilka posters du vill ha i tavelväggen så att du kan få en känsla om vad som känns bäst.

Jag la ut tavlorna på golvet och testade sen olika kombinationer innan vi bestämde oss för hur vi ville ha det. .

Så det är verkligen ett bra tips att göra så att du kan skapa dig en känsla om hur resultatet kommer att bli innan du får upp tavlorna på väggen.

Och här ser du alltså det färdiga resultatet ….

Tavlor kan verkligen förändra ett helt rum och det bästa av allt är ju att det är så himla enkelt att byta ut och lätt kunna förnya sig med nya prints.

Nu har jag en grym rabattkod till er mina vänner❣️

Med koden: victoriasstil_25 får du 25% rabatt på posters hos Desenio (gäller 10-13 maj) så passa på att klicka hem dina favoriter!

(Gäller ej på ramar, handpicked-/collaboration/ personal posters).
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. StrongMama

    Såå snygga tavelväggar!! JAg hade det för länge sen men tröttnade, kanske dags att ta upp den igen, det är verkligen snyggt. 🙂 Trevlig helg