När det ofattbara händer

Ska jag? Ska jag inte?

Den här gången känner jag att jag vill dokumentera mer, med O tog jag bilder på magen varje vecka och med L var det lite mer sporadiskt med bilder men jag hade en blogg som nu mer är låst som jag kan gå tillbaka och läsa om jag så vill. Jag gjorde ingenting sånt under graviditeten med Bettan och det är väldigt tråkigt nu när hon inte finns kvar. Jag njöt varje dag jag fick med henne men jag kan inte läsa om det någonstans, efter att hon dog har jag skrivit ner i ett block med datum för när vissa saker hände. Så nu vill jag få med så mycket jag kan under resan då jag trots allt älskar att vara gravid och vill kunna gå tillbaka och läsa hur allt var.

Däremot känner jag mig kluven, ska jag verkligen göra det? Tänk om jag får missfall eller MA den här gången också? Vågar jag dokumentera vecka för vecka om vad som händer med mig och graviditeten?

Det här är statistiken jag får när jag fyller i mina uppgifter, vissa tycker det är jobbigt (M gör det) medan jag gillar att se hur risken sjunker för varje dag. Det garanterar absolut ingenting och det tror jag inte heller utan jag gillar bara att titta på siffrorna och drömma om att kanske jag tar mig förbi de värsta veckorna och att jag kanske får se en levande liten en om ungefär 5 veckor.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.