Tvillingmorsan

Oro

Här hemma har det varit ytterst lite sömn dom senaste nätterna.

Alfred har vaknat till och från. Magont dom första dagarna. Han skrek & skrek att han hade ont. Sen har han skrikit att han har ont i benen så vi har masserat dom & då har han somnat en stund men vaknat igen & samma visa igen.

Kan det vara växtvärk?

Inatt va det bättre. Behövde bara gå in till han en gång sen va det bra! Men när jag vaknade låg han brevid mig i sängen & snarkade. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Agneta

    Det enda som hjälper när min son har växtvärk är Alvedon eller Panodil. Efter medicin somnar han snabbt igen. Jag ger direkt han känner av det, blir ingen sömn annars.

  2. Lisa

    Min stora son hade jättemycket växtvärk från han var typ 10 månader till 6 år. :/ Vi gav honom tillslut tillskott av selen, vet inte vad läkarkåren säger, men det hjälpte å kan va värt å kolla upp! Kram

  3. Mamma bläckfisk

    Usch, det är tufft när det inte blir så mycket sömn på nätterna. Ett tips när det känns tufft är att tänka på mig ;). Jag är ensamstående med fyra små, en fyraåring och tre 2,5 åringar, så du kan ju tänka dig hur mina nätter ser ut. Det är alltid någon av dem som är lite förkyld, har ont någonstans, eller av något annat skäl sover dåligt. Jag tror absolut att det kan vara växtvärk. Min fyraåring har också periodvis haft jätteont i benen och vaknat på nätterna av det. Jag kommer inte ihåg när det började, men det kanske var i treårsåldern. Det kan fortfarande hända, men det är inte lika ofta längre (han fyller fem i december).