Tvillingmorsan

God morgon!

20140615-101131-36691868.jpg

20140615-101132-36692131.jpg

– Så här kan det se ut i sängen på morgonen! Två antingen bökiga rullande spyiga barn. & ibland två små änglar som ligger lugnt & skrattar.

Idag har vi proppat schema. Jag ska börja plocka undan lite här hemma medan barnen dundrar på i gå stolarna. Nu har även Agnes fattat vinken & hänger på bror sin. Så roligt att se dom stå gå-stol mot gå-stol & babbla med varandra,Man funderar ju vad allt det där babblande betyder 😉

Sen blir vi bjudna på lunch hos mamma & pappa för att sedan hjälpa till med vedhögen. Förra året tror jag vi klarade den på 1 timme & 20 minuter. Vi har sagt under 60 minuter igår. Får se om vi lyckas!

Sen är det kalas som gäller. Mathias fyller 17 år & det ska självklart firas med lite festliga kläder & fika.

Härligt med lite saker inplanerade denna söndag! Nu– ta tag i alla dammråttor som jag har sett här den senaste tiden!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma - På Smällen!

    Jag måste säga att när jag läser din blogg så önskar jag att nästa barn blir tvillingar. Du får det att verka så himla underbart med två små skatter! Det är ju förstås underbar, såklart! Men när Lucas var liten så var jag så glad att han inte var tvilling för jag var övertygad om att jag inte skulle klara mig utanför dörren om jag hade mer än ett barn. Jag tyckte det var svårt att hinna äta och duscha och borsta håret när jag bara hade honom, så jag undrar hur sjutton du lyckas! Jag är nyfiken på hur det var för dig när tvillingarna var nyfödda? Var pappan hemma länge? Kom du ut på barnvagnspromenader och mammafikor? Kan man mammafika med två bebisar? Hur lång tid tog det att göra sig iordning på morgonen med två barn? Kommer ni iväg till öppna förskolan och sånt? Många frågor, men jag är så himla nyfiken. Tycker din lilla familjen är så himla söt och som sagt så börjar jag hoppas lite på tvillingar nästa gång haha!!!!