Tvillingmorsan

Girlsnightout #mmmalinevent

Förra helgens event som Malin anordnade på Radisson blu strand hotell va som sagt riktigt lyckat. Mötte först upp min snygging Jenny innan vi begav oss till hotellet.
IMG_6852.JPG
Vi möttes i Malins svit kl 17.00 för fördrinkar & presentation om oss & våra bloggar. Malin hade gjort fint med glas, & alla fina presenter uppställda i rummet.
IMG_7109.JPG

IMG_7111.JPG
Vi gick ner till hotellets bord där dom hade dukat upp med snittar & underbart goda drinkar. Vi fick information om varje drink innan den serverades. Vi tjattrade & hade otroligt trevligt innan det va dags att sätta sig till bords på Herr Julius som är hotellets resturang ( Den har fått sitt namn efter en Hovmästare). HERREGUD vilken god mat. Till förrätt serverades en underbar soppa, huvudrätt torsk, & som grädde på moset serverades en underbar chokladtårta med chili. Helt otroligt gott!
IMG_7114.JPG
IMG_7073.JPG

 
IMG_6993.JPG
Bilder på hela tjejligan. Jag, Jenny, Hanna, Malin, Engla, Natali, Paula, Nette & Jessica.
IMG_7057.JPG
IMG_6907.JPG
Avslutar med en bild innan utgången på Stureplan. Här är jag & fina Engla. Så roligt att ses, vilken underbar person. Även hon är tvillingmamma!

Tack Malin, Radisson blu & alla underbara brudar för en fantastisk kväll. Längtar tills vi ses igen, Brudarna hotellet & den goda maten.

Jag rekommenderar verkligen hotellet & Herr Julius. Nästa gång ska jag ta med mig Kristian på en mysig weekend & bara mysa med lyx.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.