TinasTaste

Semesterplaner och lediga dagar

Nu har vi varit lediga några guld dagar. Det är otroligt skönt måste jag säga. Jag älskar att göra saker tillsammans med familjen och det saknade jag verkligen innan jag fick lilla C. Jag hade till stor del tröttnat på uteliv osv och såg fram emot mysiga familje saker. Jag måste säga att det inte finns något bättre.

Igår var vi på Disney on ice med lilla C och hennes ögon var stora som oliver i 2 th. Hon älskade verkligen det. Särskilt passande var det att temat var filmen FROST Vilket är hennes stora favorit. Hon sjunger låten ” let it go” minst 150 gånger per dag. Hon kan just bara de orden också. Hon ställer sig upp, fixar med håret som Elsa gör när hon släpper ut sin fläta och sen sjunger hon ut högt och tydligt. Även på förskolan får de ta del av hennes ”skönsång”. Alltså denna 2- åring ?.

Här om dagen var vi även hos en av mina bästisar och hennes underbara familj. Jag har turen att vara gudmor åt deras ur söta lilla guldkorn till dotter. De bjöd på en god gryta och smoothie till efterrätt.. Mums! De var även så gulliga och gav oss julklappar oxå. Vi fick bl.a. Jennys matbloggs bakbok. Det fanns då mycket gott där i som jag vill prova till nästa kalas eller träff❤️

Nu när vi har varit lediga har vi även passat på att börja leta efter en resa. Att resa det är det bästa som finns! Men att leta resa det är en djungel! Vi står i valet och kvalet om vi ska göra en sommarresa typ till Spanien, Portugal, Kreta eller om vi ska spara lite längre och göra en resa till USA nästa februari eller mars. Det skulle verkligen vara en upplevelse att komma dit. I så fall funderar vi på att kombinera att hyra hus och bo på hotell på två olika orter. Samtidigt som vi kommer att sakna att inte åka någonstans i sommar. Har ni några bra semestertips? Fina hotell, länder att besöka? Jag vill gärna ta del av de!

Idag har vi rensat vårt förråd/walknig closet och vår ”skräp låda” och fy vad skönt det var! Detta har jag velat göra länge. Så himla skönt när det är gjort. Älskar när det är ordning och reda hemma. Helst vill jag ha den där känslan när man precis flyttat in och fått ordning på allt. När allt är utrensat och på sin plats.

Bilder från vår resa till Korfu i somras.. Åh vad man längtar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.