TinasTaste

Tacksam, glad och ödmjuk inför livet

Morgondagen är inte lovad.. Så sa en klok kollega och de orden har liksom funnits i mitt medvetande fram och tillbaka i två veckor. Jag har verkligen tänk på detta som
ett närvarande faktum. Det finns så mycket sorg, så mycket elände och det kan drabba vem som helst när som helst men det finns också mycket som är fantastiskt. Vi är med och skapar fantastiskt.. Genom hur vi är mot varandra, ser varandra. Jag känner djup tacksamhet för hur mitt liv ser ut idag. Att jag har tak över huvudet, mat på bordet och omges av fantastiska människor. Dessa människor är min största rikedom. Idag fick jag ta del av fantastiska nyheter. En vän som haft det tufft och äntligen vänds allt till rätta. Livet när det är som bäst. Jag känner bara sån tacksamhet och sån enorm glädje ❤️.

Inget är givet och vi vet inte vilka vi har med oss på resan imorgon så helgens ledord.. Lev i nuet.. Gör inte små bekymmer stora och uppskatta allt du kan. Stanna inte för länge på olyckliga ställen i livet, håll dig från människor som tar ditt skratt ifrån dig. Våga satsa på det bästa och njut av vägen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.