TinasTaste

Vardagsrum

​Vi har bestämt oss för att vi ska köpa lite nya möbler till vardagsrummet. De möbler vi har nu är i vit lantlig stil och kommer istället passa så perfekt i stugan min pappa håller på att bygga i Söderhamn. Det kommer passa så bra där till trägolvet som är gammalt. Pappa har även rivit ett tak så vi nu kommer att få riktig högt och luftigt i tak. Det kommer bli så fint när det är färdigt! Det kommer även vara underbart att ha sitt eget ställe i Söderhamn. Dit vi kan bjuda mina vänner och ha många långa sköna sommarkvällar.

Till lägenheten vill jag fortfarande ha en ljus mjuk stil. Jag funderade ett tag på att gå över lite i stil till lite modernare  mer grafiskt och citykänsla men kom fram till att det inte riktigt var ”jag”. Dessutom ser man det precis överallt. Det är snyggt men det är någonting med de kantiga formerna som jag inte riktigt trivs med. Ju äldre jag blir ju bättre har jag blivit på att gå min egen väg och inte bara följa med strömmen. För mig är det viktigt med balans i rummet. Jag gillar inte heller för mycket saker utan vill ha det lite luftigt.

Det som jag har svårt att hitta är nya stolar.

Vi kommer att ha öppen planlösning mellan kök och vardagsrum så jag tycker att stolarna måste passa till både kök och vardagsrum. Jag har fastnat för ett par grå klädda med knappar men Eric tycker att de är för opraktiska när vi har en 1 åring och jag kan hålla med honom men jag hittar inget alternativ som jag fastnar för. Har du något tips?

Vi funderar på att beställa ett skåp foch antagligen en tv bänk också. Jag har även beställt en underbar matta från michaelsdotter (webshop) och en lampa från Ellos (passade på när jag hade 30% rabatt). En ny soffa står och väntar i ett förråd (bild från Mio). Och den ska få lite nya kuddar. En kudde med lite blått i som matchar mattan. Det är härligt med lite blått när det är vår tycker jag. Kuddarna är från textstyle.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.