Mamma och dotter dag – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Mamma och dotter dag

Hej finisar!

Hade världens mysigaste dag igår! Jag har ju börjat vara mammaledig en dag i veckan med Tindra. Det är det bästa beslut jag tagit! Jobbar hellre hårdare alla andra dagar om jag då kan vara med Tindra en dag!

Igår tog vi en promenad upp på stan tillsammans med Wilma. Jag fick ett bud precis innan vi skulle gå med super snygga vitamin well! Vi tog med en sådan på vägen och dessa var så goda! Skulle verkligen vilja göra samarbete med dem för dessa var verkligen i min smak. Jag gillar typ inga energidrycker då jag tycker de har en äcklig eftersmak men dessa var så goda! Tror inte dessa räknas som energidryck det är ju en vitamin dryck om jag förstått det rätt, hur som helst, super goda!  Tindra ville smaka men jag vet ju inte om barn kan dricka dessa, vanlig energidryck ska de ju absolut inte dricka så sa till henne ” jag köper en barn dryck till dig sen, dethär är vuxen dricka”

 

Väl uppe på stan så gick Wilma till nagelsalongen och jag och Tindra skulle röra oss vidare mot slottet men vår aktivitet öppnade kl 11 och vi var tidigare så strosade lite och då säger hon ” mamma köpa barndricka till Tindra”. Hon har liksom blivit stor och kommer ihåg. Förut kunde man säga något och hon glömmer bort det, haha. Fick gå och köpa festis till henne och då blev hon så nöjd så.

Köpte även en liten present på mitt gamla älskade jobb Guldfynd. Ett litet silverhalsband med en rosa fjäril på. Tindra har tjatat i flera månader om ett halsband. Hon drar i mitt halsband jag har runt halsen som jag fått av Gabbe och säger ” Tindra ha rosa halsband” . Vet inte vad rosa kommer ifrån då mitt är i guld men hittade iaf ett silvrig med en rosa fjäril. Detta var speciellt för barn. Hon fick välja själv på en blomma, ett hjärta, nalle, nyckelpiga etc men valde rosa fjäril.

Hon har varit sååå mallig över det, min söta Goa tjej, är så glad att jag köpte det. Hon är ju lite liten men det kostade 200 kr och var barnsäkert och den lyckan hon har när hon har på sig det är obeskrivlig.

Till det roligaste! Efter mini shopping rundan gick vi till Örebro slott! Så himla kul! De har anordnat massor av aktiviteter under höstlovet för de minsta men även för vuxna. Liknande aktiviteter som fanns under vårt event på slottet. Hur som helst, Tindra och jag gick en liten spökvandring som hette ” Labans spökuppdrag”. Hon hade riktigt kul och kände sig så duktig när hon löste uppgifterna. Hon fick även träffa spöket Laban på slutet, hihi.

 

Efteråt tog vi en lunch på stan och sedan gick vi hem och hade det mysigt hemma i någon timme. Sedan åkte vi till Josefin och Kevin och tog med lite fika till dem. Vi fikade, barnen lekte och Josefin fixade mina fransar, perfekt kombo!

Sedan gosade vi lite framför TV:n på kvällen! Riktigt bra dag!

 

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.