Tiingelinn – Linn Andersson "Unga mammor"
tiingelinn

Tiingelinn

Ledig kaos dag som tillslut blev bra!

Hej finisar!

Igår hade jag min första lediga Tindra-dag! Så himla mysigt! För er som missat la jag ut om detta på Instagram. Jag kommer börja vara mammaledig en dag i veckan med Tindra. Denna vecka körde vi torsdag. Vår tanke var att åka och bada men när jag vaknande hade jag så ont när jag kissade så vi fick hoppa över det.

Vi åkte till lek och bus landet men det var stängt när vi kom, så då rullade vi vidare till bullvivan och tog en fika där. Jag och Gabbe åt lunch men Tindra ville ha ” choklad mus” som hon själv kallar det, haha. Hon fick en sådan i somras och pratar om den än, haha.Vi hade så mysigt och så säger Tindra  ” mamma mysigt och mumsigt” asså lilla sötis tjejen!

Sedan åkte vi hem och Tindra fick äta och byta om. Sedan rullade vi mot Fjugesta för lite fotografering med ” Foto Karin” . Min envisa tjej satt med luvan nerdragen när hon skulle fotas, haha. Men hon var så dunig och vi lekte och busade massor så det skulle vara kul för henne. Tror Karin fick så fina bilder, längtar efter att se dem!

Efteråt åkte vi direkt till lek och bus landet och lekte. i fin kläderna från fotograferingen, haha. Men det gick bra och Tindris och Gabbe hade så kul. Personligen tycker jag lekland är rätt tråkigt, haha. Men var såklart jättekul att se Tindra leka och busa massor.  Hon var lite rädd i början men efter ett tag vågar hon. Hon blir så lik mig som barn i personligheten. Jag har alltid varit rädd och försiktig. Men när hon väl vågar blir hon så glad! Åh Tindris!

Blev en så mysig dag och ser så fram emot mer sånt här. När Gabbe får jobb blir det bara jag och Tindra men nu när han är arbetslös så får han med vara med , hehe.

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (2)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Det är så fint att du funnit en kille som verkligen verkar bry sig om din fina dotter som sin egen. Håll fast vid honom!

Se fler...