Tiingelinn

Prao tjejer hos mig!

Hej finisar!

Denhär veckan har jag 2 st prao tjejer hos mig! Julia och Moa från Fröviskolan som jag själv har gått på! Tjejerna är 15 år gamla och går i 9:an! Moa tycker om att dansa och Julia gillar att vara med sina getter. 2 så himla fina tjejer!

En sjuk grej är att när jag gick i 9:an så praoade jag i deras klass som ” vikarie” eller vad man ska säga. Nu pratar de hos mig!

Tycker det är himla kul att skolan har valt mig som prao plats. Influenser är ju ett växande yrke och jag tror det är svårt att få en inblick i hur det är att jobba som det. Med tjejerna så försöker jag att bara göra de roliga sakerna. Göra ett fruktfat, de får fota lite samarbeten och igår tog vi en liten fika på Bullvivan med min vän Josefin som med är influenser.  Hoppas verkligen att detta blir lärorikt för dem och roligt. jag har super kul och är så glad att ha dem här!

Idag får de dock ledigt för då ska jag och Gabbe åka till Växjö för att gästa en podd! Sååå spännande!

Ska erkänna en sak, jag vet knappt vad en podd är, har aldrig lyssnat på poddar. Har aldrig tid, har testat lyssna lite på denna podd och framgångspodden några gånger nu senaste veckan för att peppa upp, haha. 

Tjejernas fruktfat!

 

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Daniella

    Tror det är givande för praoeleverna om de får lära sig fakturering, moms och den bokföring man själv gör innan man lämnar till redovisningsekonomen. Hur viktigt det är att boka sina kvitton och skilja på sina egna och företagets pengar. Kanske visa ens ”årshjul”, vad man gör i ett företag vid de olika kvartalen samt den ekonomiska planeringen etc. Oavsett vad man arbetar som i sitt egna företag så är ju vissa bitar lika. Kanske gå igenom varför man ska välja aktiebolag istället för enskild firma eller tvärtom. Det är mycket att tänka på för att starta företag vilket idag nästan är ett måste när man är influensers med tanke på att man får betalt för samarbeten.