Tiingelinn

Spökstaden Örebro!

Hej finisar och wow!

Direkt efter mässorna i Stockholm åkte jag och Therese till Örebro slott för ett av de kanske coolaste event jag varit på! Eller ja det var det helt klart!

Vi blev först sminkade till zombies och fotograferade av en riktig fotograf! Sedan satt vi och åt lite frukt och chips medan de andra blev fixade. Några andra som var där var band annat Moa och Lovisa! Så kul med så många mammor, hehe.

Efter det åt vi alla middag. Gabbe kom för en person hade hoppat av så blev en plats över. Middagen åt vi i en gammal tortyrkammare som nu mera är ett slottscafe!

Efter det fin vi träffa ett medium som är med i ” Det okända” ! Så jäkla coolt! Tror helt klart på spöken och sådant nu! Alla blev sjukt berörda under seansen.

Efter det så kom Laxton! Sååå coolt! Det är dessa killar som är med i spökjakterna med Jocke och Jonna! Fram till klockan 2 på natten var vi uppe på slottets vind, nere i likkammaren och källare där det varit fängelse med värsta utrustningen! Vi fick kontakt med flera spöken och jag vart så rädd så jag fick springa ut! Fytusan så läskigt! Men Såå häftig upplevelse! Hades dessutom sovit 4 timmar natten innan och var vaken till 3 denna natt.

 

Ni som bör i Örebro, och ni som inte gör det! Dessa aktiviteter och mycket mer kan ni uppleva under höstlovet! Klicka in här för att läsa mer om alla dessa aktiviteter! Sjukt kul! Finns massor för barn men även för vuxna typ det som vi gjorde! Kan verkligen rekommendera detta! Så galet häftig upplevelse.!

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.