Fika med Gabbes kusin, övningskörning och pussar – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Fika med Gabbes kusin, övningskörning och pussar

Hej finisar!

Gud vilken dag det var igår!

Jag övningskörde min sista körlektion på körskolan innan mitt teori-prov och min uppkörning. Sedan hämta min älskling mig och vi låg hemma hela dagen och bara gosade och tittade på massor av gamla Beck filmer! Så mysigt och gosiga verkligen där i soffan. Låg i hans knä och bara njöt!

 

Vid 4 tiden kom min pappa och övade lite extra parkering med mig! Gud är så nervös att jag knappt kan andas nu när jag skriver, är så himla nära nu!

Efter körningen så åkte jag in till stan och mötte upp Gabbe och fina Alice, hans yngre kusin som fyller år i helgen! Vi satt och fikade lite och gick runt på stan och pratade framtid och allt möjligt. Så söt och fin tjej!

 

Ikväll ska jag iväg till Stockholm och bo på hotell med Therese och Lovisa! SÅÅÅ MYSIGT! Är super taggad verkligen!

 

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.