Tiingelinn

Veckan som varit och veckan som kommer!

Hej finisar!

Denna vecka har varit en riktigt stressig vecka med min intensivkurs, massor med plugg och lektioner. Sedan har jag velat lägga fullt fokus på Tindra och lekt och busat med henne, plus att vi hade Me and I partyt så efter förskolan har vi myst och lekt massor så har inte fotat så mycket till bloggen eller så.

I lördags sov Tindra hos sin mormor för jag och Gabriel skulle gratta en av hans närmaste bästa vänner Ida som fyllde år. Vi var även där en sväng och grattade henne, sedan hade vi myskväll och låg och gosade hela kvällen.

 

Denna vecka ser ut såhär:

Måndag: Idag blir det att fota till 3 samarbeten om jag hinner, svara mejl, planera och strukturera lite för samarbeten samt kika hotell. Sedan ska Gabbe hjälpa mig att öva säkerhetskontrollen inför min uppkörning. Den närmar sig med stormsteg men jag kommer inte skriva exakt när den är.

Tisdag : Mera jobb hela dagen! Även städa!

Onsdag: Möte i Stockholm med loppi!

Torsdag : Förmodligen hotellnatt med Therese

Fredag: Underbara barn mässan med Therese och tror även Lovisa ! Sedan på kvällen ska samma gäng och även Moa Hällström och massa fler influensers till ett spökevent på Örebro slott.

Lördag : myskväll hos Kevin och Josefine.

Söndag: Inget planerat, hoppas på mysdag, kanske dejt kväll med Gabbe.

Puss och kram på er !




Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.