Tiingelinn

Me and I party

Hej finisar!

Detta är ett inlägg i samarbete med ME and I som är ett av mina roligaste samarbeten på länge!

Me and I är ett företag som säljer barn och vuxenkläder i sjukt bra kvalitet. De har schysta arbetsvillkor för de som gör kläderna vilket är himla bra! Inga minimum löner utan alla som gör kläderna får levnadslöner!

Me and I har massor av matchande kläder till barn, bebis och vuxen så hela familjen kam matcha!

Både jag, Gabbe och Tindra har deras nya ” Good vibes only ” T-shirt!  20 kr per såld tröja går till organisationens Friends som jobbar mot mobbning. Så otroligt bra! Dessutom kul att matcha!

Sedan har ju Me and I massor av plagg med roliga mönster och bland annat kläder med  Babblarna! Sååå fina, Tindra satte på sig sina babblar brallor själv, hon liksom började tråka på dem utanpå sina brallor, haha.

 

ME AND I PARTY 

Igår hade jag ett me and I party där jag bjöd in vänner, influensers och följare till mig. Jag fixade massor med godsaker som alkoholfri cider, godis, chips, frukt och massor av tilltugg till barnen. Sedan kom en tjej från Me and I över och visade upp massor av fina plagg och vi fick chansen att beställa! Så himla kul!

Detta är något jag vill tipsa er om! Det är så himla lätt och gratis! Bjud över några vänner, ni behöver inte alls vara lika många som vi, bjud på något gått och få kläder och barnkläder visade för er!

Klicka in här om ni vill boka ett Me and I party, det är så himla lätt och kostar ingeting.

 

Är ni sugna att beställa direkt från hemsidan kan ni klicka er in här. Vissa kläder kan man bara köpa via partyn men mycket går att beställa med!

Här kommer massor av bilder från partyt och på lite nya plagg!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.