Tiingelinn

Börjar komma iordning

Hej finisar!

I förrgår var min mormor hos oss och hjälpte till att städa och komma iordning i lägenheten. Så himla guld värt! Min pappa kom även och installerade en tvätt och diskmaskin åt oss med som han och Gabbe åkte och köpte. Så himla skönt att ha tvätt och diskmaskin, längtat och nu är den här! BÄSTA!

Tänkte även visa er lite smått från lägenheten.

De grejorna ni ser är även saker jag inte kan leva utan, min sidenmorgonrock varje morgon och kväll, mina doftsprayer och tvätt och diskmaskin!Såå fint! På dörren till min walk in closet hänger min sidenmorgonrock, den är så himla söt. Min och Gabbes underbara doftspray från Washilogi! Älskar deras blåa ” längtan” dessa är nästan ännu underbarare! Sprayar på alla handskar och kläder efter tvätt. 

Diskmaskinen på plats! Såklart hade de inga av de billiga diskmaskinerna inne på lager i någon butik så fick köpa denna svindyra, men , men, vi orkade inte vänta.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Åh washologi använder jag till allt älskar det!
    Vilken snygg diskmaskin ni har köpt ? en fråga bara, ni har sånt plastskydd under diskmaskinen va? Många som glömmer att man ska ha sådant skydd ❤️
    Ha en underbar söndag