En heldag i Frövi med hela min släkt – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

En heldag i Frövi med hela min släkt

Hej finisar!

I lördags åkte vi ut till Frövi på förmiddagen! Vi började morgonen med att packa kläder och sånt som Tindra behövde ha med sig. Hon skulle nämligen sova hos mormor ( min mamma). Bestämd och go som hon är skulle hon köra sin väska själv. Hon skulle pront ha sina ” didas” som är hennes Adidas skor, Sedan skulle såklart kaninis, och nappis med. Dessutom pälsjacka och prinsessorna! Allt på hennes begäran. Vi försökte ta bort kronan då jag tänker att det blir hårt på huvudet men nej, hon ska pront ha den, haha.

I Frövi åkte vi först till min farmor och farfar som bor i en så himla fin lägenhet. Där blev vi bjudna på fika som var så himla gott. En paj med blåbär, hallon och vik choklad, mums! Min farmor är så otroligt duktig på att baka och laga mat. Tindra var så himla rolig, hon fick mjölk i en mugg och så säger hon ” mmmm smaskigt” . Busfia, i Frövi var mjölken tydligen godare, haha.

Efter vi besökt farmor och farfar åkte vi till mina kusiner med min pappa och tittade på deras kaniner. Tindra var helt till sig såklart! Hon klappade dem, öppna och stängde burarna och matade dem med äppelträds grenar. Stora lilla tjejen. Sedan var vi hemma hos min pappa och busade en stund.

Runt lunch åkte vi hem till min mamma och Sven där vi blev bjudna på hamburgare, träffade även brorsan där. Sedan fick Tindra bada i sin lilla pool. Var 22 grader varm, helt sjukt det är oktober om en vecka liksom. Min mormor och morfar kom över och tittade på plus att mormor ville testa en sådan ansiktsmask som jag har från Maybeauty. Vi hade så mysigt i solskenet och Sven fixade alkoholfria drinkar till oss! mums!

 

Sedan på kvällen åkte jag och Gabriel hem själva medan Tindra sov över hos sin mormor och Sven. Då bjöd vi över Therese. Kan själv!Hemma hos farmor Underbar hortensia ! Busfia!Påväg hem till MorfarUnderbart med sol!Klappa kaninisar!Bada när alla tittar på! Tindra och morbror Anton,

Njuta av sista solen!

 

Puss och kram på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.