Ägglossningsvärk – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Ägglossningsvärk

Hej finisar!

Fy legat vaken halva natten! När jag skriver detta är klockan 03:20 ock jag har inte somnat än!

Imorgon ska jag börja min intensivkurs ( eller ja idag 10:00) och förmodligen även flytta till nya lägenheten. Jag har ALDRIG sömnproblem men kan inte sova pga sådan smärta i livmodern.

Har inte mens och skulle egentligen enligt Natural cykle ha ägglossning om ca en vecka. Förstod inte varför jag hade så ont. Är jag googlar så står det liksom att det är mens eller ägglossning.

Så nu mitt i natten gick jag upp och gjorde ett ägglossningstest bara för att. Har massor hemma då Natural cykle vill att man ska använda sig av det också. Det visar liksom positivt.

Så tydligen är det ägglossning som håller mig vaken.

Nu hoppas jag på lite sömn trots smärtan.

Någon mer som varit med om liknande ?

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline K

  Efter två barn har jag i regel värre ägglossningsvärk än mensvärk, nu går jag på p-piller och det lindrar min mensvärk massor men just ägglossningsvärken kan nästan få mig att gråta. Man kan behandla ganska lika som mensvärk, typ smärtlindrande. 🌸

 2. Izabelle

  Jag har också sjuk värk, tyvärr är det varje gång för mig. Känner extrema knivhugg och kramper vid den äggledaren där ägget släpper. Ibland känner jag på båda sidorna, så släpper troligtvis två ägg då 😩 Har tyvärr inte hittat något som lindrar, tar värktablett och vetekudde men mest för att den är tyng, inte varm.

 3. Nadja

  Har med haft så sjukt ont av ägglossning en gång, kunde knappt stå på benen. Det var förra sommaren och även med den ägglosningen så blev min dotter till.

 4. Nadja

  Har med haft så sjukt ont av ägglossning en gång, kunde knappt stå på benen. Det var förra sommaren och även med den ägglosningen så blev min dotter till.

 5. Nadja

  Har med haft så sjukt ont av ägglossning en gång, kunde knappt stå på benen. Det var förra sommaren och även med den ägglosningen så blev min dotter till🥰

 6. L

  Jag har alltid värk vid ägglossning, brukar kunna känna i några dagar men inte så att jag inte kan sova eller så.
  Har ägglossning idag på cykeldag 28 🙁 har pco som gör att de blir så plus att jag fick barn för 9 månader sedan (första äl efter förlossningen) .