Mormor/ mamma på besök – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Mormor/ mamma på besök

Hej finisar!

Idag efter jobb och förskola så kom min mamma, Tindras mormor och hälsade på. Vi var hemma och lekte, Tindra fick en ny bok av sin mormor som hon tyckte var jätterolig nu ikväll innan hon skulle sova! Sedan hade mamma köpt världens sötaste små leggings med kaniner på till min kanin älskande dotter!

När Gabbe kom hem gick via alla 3 till lekparken och lekte en stund innan det var dags att gå hem för att äta och sova. Idag ville inte Tindra äta och hon blev oxtokig när hon var tvungen att äta! En riktig trotsperiod är vad hon är i! Sjukt bestämd tjej som måste få som hon vill.

Var iaf super mysigt att ha mammsen över en stund såhär mitt i veckan! 

Länk till dessa leggings! Så himla fina! 

Länk till dessa leggings 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.