Världens myskväll och nya fransar! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Världens myskväll och nya fransar!

Hej finisar!

I lördags hade vi en så himla mysig kväll! Jag och Gabbe åkte hem till Josefin och Kevin och lilla Theodor förstås. Vi hade taco myskväll och Josefin fixade även mina fransar. Blev så himla snyggt som alltid! Bor ni i Örebro och gör fransar så gå till Josefin! Aldrig varit så nöjd! Till och med andra frans stylister som sagt att hennes fransar blir otroligt snygga! De skadar dessutom inte mina egna fransar!

Hur som helst, vi åt tacos och tittade på film. Så mysigt och vi skrattade så mycket. Jag och Josefin var dock lite trötta, haha! Lördag kväll och man vill lägga sig 22:00. Mom Life!  Men en så mysig lördag, bästa på länge om man bortser från lördagar med Tindra såklart. Så nöjd! Osminkad och allt på denna bild! Taco mys! Mina gröna små ögon med snygga fransar! 

Världens gulligaste present till Tindra! En bok som handlar om henne!

 

Håll hårt i era vänner!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.