Ångrat mig angående barnvagnar! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Ångrat mig angående barnvagnar!

Hej finisar!

 

Måste bara skriva en liten sak så att ni vet, haha Jag har total ångrat mig angående mitt inlägg om barnvagnar! Emmaljunga och Stokke står mig fortfarande varmast om hjärtat men alltså silvercross, wow!

 

Har inte sätt deras vagnar på länge och tror inte jag känner någon som har dessa men WOW! Dessa vagnar så är himla fina! Sjukt dyra men wow! Har hittat en beige med brunt handtag, den är bara så himla fin! Så Emmaljunga, stokke och silvercross är topp 3!  Britax är fortfarande ratad av mig och Bugaboo ligger i risk zoon!

 

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.