Tiingelinn

Tindras 2 årsdag

Hej finisar!

Den 4:e september fyllde min Tindra redan 2 år! Tiden går så himla fort så det är helt sjukt! Tindra är det finaste som kommit till mitt liv! Utan henne kan jag inte förstå vad jag skulle göra! Hon är hela mitt liv och det jag kämpar för och brinner för. Älskar henne mer än allt annat i livet tillsammans.Vi började morgonen med lite favorit frukost. Sedan gick vi till förskolan en stund. Efter förskolan lekte Tindra och Gabbe lite med babblarna och deras hus som hon fick utav honom. Och gungade lite på kaninen. Sedan lekte Tindra så hårt att hon ramlade av en av sina små stolar och fick ett mimmi plåster av Gabbe.Sedan kom äntligen favorit paketet till mamman, haha. Tindras magiska tårta som cakemake har gjort! Med en stor livly kanin uppe på! Och små cakepops från cakemake. och macarons. och små Oreo vit choklad toppar. Tindra älskade allt godis och gick och tjuvåt haha.Sedan kom släkten och Tindra fick öppna massor med paket.Min lilla groda! Så söt från dag ett.En bondgård från mormor. Den var kul!Bamse kaninen från mig och Gabbe! Så fin ju! 

En liten puss från min fina sambo. Och en liten selfie med min syster Tindras moster. 

Huuur fint? Cakemake har gjort allt detta! Är ni sugna på liknande så hör av er till henne! Perfekt till kalas, bröllop, dop, babyshowers osv. Generös tjej som vill att mamma ska smaka, hihi.Vår drömmigt magiska tårta från Bullvivan! Örebroare, ni måste spana in dem! En glad prinsessa efter en lyckad dag!

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Eva

      Vilket underbart 2 års kalas du ordnade för lilla Tindra,så inbjudande och vackert. Du är som gjord för de att lägga upp fina bilder och inspirera andra. Förstår att Tindra var nöjf med sin födelsedag eller ja födelsedagar ( både hos dig och hos sin fina pappa Marcus). Vilka fina presenter – älskar den superstora kaninen❤❤

  1. Amelie

    Underbara bilder, vad fint du gjort för henne. Love <3
    Varför tar ni inte bort ena sidan på hennes säng.
    Skönt att se dig Lycklig igen . Önskar dig all Lycka till med allt. När flyttar ni ?
    Förlåt igen om jag gick för hårt på dig. Kram <3

  2. Emmie

    Hej! Det går ej att kommentera på youtube så jag skriver här 🙂 Vill bara börja med att säga att du och din familj verkar super härliga och Tindra är så enormt söt! Däremot har jag lite kritik eller vad man nu ska kalla det vad gäller dina youtube videos. Precis lika viktigt som det är med bra bilder på bloggen med ljus och färg så är det viktigt med bra bild och ljud på en video. Du filmar med mobilen vad jag förstått men för oss som tittar på dina videos hade det underlättat enormt om du istället vloggade med en kamera så att det blir bättre ljud och bild även i rörligt format! Avslutningsvis, grattis på två årsdagen till lill tjejen <3

    1. tiingelinn

      Hej! Åh tusen tack!
      Förstår det. Eftersom vi inte har så mycket prenumeranter på youtube är det mest som en rolig grej än så länge. Går det bättre och vi får flera prenumeranter kommer vi självklart investera i en bättre kamera samt ta hjälp med redigering / gå någon redigeringskurs för video. Men tyvärr är det inte något jag kan göra nu då det kostar för mycket och vi inte har råd med det. Men går det bättre och vi får in mer pengar så självklart!

      Kram <3