Tiingelinn

Kompis kalas för prinsessan

Hej finisar!

Igår hade vi ett litet kompis kalas för vår lilla prinsessa. Var ganska många som inte kund ekona men det gjorde ingeting. Är ganska mysigt att ha ett lite mindre lugnt kalas. Vi var många ändå i vår lilla lägenhet, hihi! Tindra fick så fina presenter och det var så kul att alla kom.

Så kul med lite barn också. Josefine, Kevin och Theodor, Moa och Eddie, Maja och Alfred, Hannes och Milija och Moa och Ivar! Så himla mysigt! Vi åt tårta, barnen lekte runt massor och vi satt och pratade om allt och inget.

 

Idag har jag mått så dåligt. Vaknade av att jag hade jätteont när jag kissade och trodde att jag hade fått urinvägsinfektion. Halsade i mig ett helt paket med tranbärsjuice på ca 5 min. Nu har jag grov mensvärk istället och blöder som aldrig förr. Usch för det, jättedeppigt, men men…

Har även städat hela huset som varit så kaos efter kalaset. och stressat ganska mycket idag. Men ni ikväll ska jag och Gabbe bara mysa när Tindra lagt sig. Vi tänkte ha en myskväll med henne först, äta god middag, hon ska få tablettask och se en barnfilm ihop hela familjen.

Nöjd över sitt diadem! Ivar testar Tindras nya leksaker. Så fint paket! Melon är gottSötis killen!

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Wow vad fint kalas 🙂 Och roligt med kompiskalas! Vi ska få barn två veckor innan vår Olivia blir två så tyvärr får vi skippa kalas pga rsvirus-risken och bara träffa de allra närmaste, men jag är redan taggad på 3-årskalas!!! 😀