Halloumi sallad med fetaostkräm – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Halloumi sallad med fetaostkräm

Hej finisar!

Måste bara säga TACK SÅ MYCKET för all fin respons om min och Wilmas Jordgubbslemonad! Blir så glad när ni lägger ut och taggar mig när ni testat receptet! Så himla kul, var ju verkligen så god och så lätt att göra!

Idag tänkte jag dela med mig av en halloumi sallad jag åt med min familj igår som jag komponerat själv. Skulle vilja säga att det är en grekisk sallad med Halloumi ” typ”.

 

Salladen innehåller:

Isbergssallad
Röd paprika
Gurka
Majs
Sockerärter
Fetaost
Avokado
Oliver
Stekt halloumi
Salladskrydda

 

Sedan till det så gjorde jag en fetaost kräm min frisör tipsade mig om! Super enkel och så god! Gabbe och jag tog det som blev över som dipp till chipsen igår kväll, hihi! Kan även tillägga att Gabbe satt och åt den med sked…

 

Till den behöver man:

En förpackning fetaost
En halv burk cream fraise
En vitlöksklyfta
Salt och peppar

 

Du mosar fetaosten, lägger moset i en skål, blandar runt med fram fraise och pressar i vitlöken och kryddar! Så enkelt men så galet gott! Kommer göra denna massor av fler gånger! 

Salladen med för den delen!

 

Puss och kram på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.