Tiingelinn

Drömmen är sann!

Hej finisar!

 

Har haft en dröm sedan jag var liten att vara en familj. Skapa sin egen familj liksom. Det hade jag ju men när jag och Tindras pappa separerade kändes det inte som en familj längre. Även om jag och Tindra såklart var en familj så blev jag ju ensam varannan vecka och det känns inte som familj.

Nu ser jag verkligen mig, Gabriel och Tindra som en familj. Vi har köpt bil tillsammans, vi bor ihop och vi pratar om barn längre fram. Gabriel klickar jättebra med Tindra och Tindra med han vilket är A/O såklart! Gabbe blir som en kompis för Tindra typ. Han hanterar situationen så bra. Han skulle aldrig försöka ta pappa rollen från hennes riktiga pappa men han tar sig ändå an Tindra och visar att han tycker om henne och hennes mamma, känns så himla bra!

 

Hur som helst, det jag tänkte skriva som med varit en dröm men som jag nog aldrig riktigt haft är det här med att umgås i familjer. Så gjorde ju mina föräldrar när vi var små. Vi umgicks med andra familjer med barn i ungefär samma ålder och lekte ihop och föräldrarna kunde sitta och fika, äta middag etc.

I förrgår så var vi först hos Josefin och Kevin med deras Theodor som är exakt ett år yngre än Tindra och lekte. Tindra hade så kul med honom. Hon skulle visa han allt. Vi fikade allihopa och Jossan fixade mina fransar.

Sedan på kvällen så kom Lovisa, Olle och Alice till oss och vi käkade tacos, snackade och hade sjukt mysigt! Älskar våra vänner och älskar när man kan umgås som par liksom. Vi har svinkul det är inga stela parmiddagar vi pratar om utan mer umgås och ha kul tillsammans, snacka strunt och sådär. Så lycklig har verkligen drömt om detta!

Mamma som hämtat kaninis som glömdes hos kompisen.

Söta Alice!Tacos!Fixad mammi!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.