En dag på parken zoo – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

En dag på parken zoo

Hej finisar!

För några dagar sedan så var jag, Gabriel, hans kompis Erik och såklart Tindra på parken zoo i Eskilstuna! Vi ville verkligen att Tindra skulle få titta på djur i sommar då hon älskar djur! Hon pratar om upplevelsen hela tiden nu,hihi.

Det var en riktigt varm dag med strålande sol som stekte på, ar ca 30 grader ute. Vi hade så mysigt, Tindra sov inget på hela dagen så på hemvägen sonande hon i bilen innan vi ens hunnit backa ut från parkeringen, haha, lilla Sessan.

Det fanns massor av djur som vi tittade på och så åkte vi karuseller och avslutade med att svalka oss på badet eftersom det var så galet varmt. Jag känner mig verkligen inte fin. Har tagit bort mina fransar och känner mig inte som migsjälv längre utan dem utseendemässigt. Gabbe och Tindra som tittar på apor. Lemur safari! Så mysigt man fick se lemurerna precis vid sig.Tindra satt och ropade ” mur, mur” i ren förtjusning. Blev mycket festis för Tindra en så varm dag.

” Krokodil läskig” satt hon och sa.Här visar Gabbe Tindras lite djur.Såklart tittade vi på kaninerna.En get som var otroligt gosig med oss. Klappa bebisarna!Dehär lejonet skrämde både Gabbe, mig och Tindra. När vi kom fram ställde de sig på bakbenen och hoppade mot staketet och röt, fy!

 

Tindra går runt och säger ” Tiger, rädd” hahaha!Åka lite giraff med! Hon är så duktig med ord alltså!Andra varvet blev det bil med Gabbe. Lite matchande badkläder på badet med innan hemfärd!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Siri

    Du år jättevacker, med eller utan fransar! Älskar toppen du har till jeansshortsen!

    Ps. Förlåt för att jag skrev att det kan va bra att vänta med att flytta ihop tills man lärt känna varandra mer, jag visste inte att ni redan flyttat ihop! Jag skulle aldrig skrivit så då! Förlåt iaf om det gjorde dig ledsen. Jag tror på er och önskar er all lycka tillsammans! Han verkar ju vara fantastisk med Tindra dessutom❤️